Skip to content

Angrefrist på billetter?

Som hovedregel har ikke publikum angrerett når det kjøpes billetter.

Noen publikumere tar kontakt og angrer seg på kjøpet av billetter. De er kanskje blitt syke, man har glemt en annen avtale eller noen andre har ledige billetter.

Som hovedregel har ikke publikum angrerett på kjøp av denne typen billetter. Dette følger av angrerettslovgivningen og ellers etter normal forretningsskikk: Rekker ikke arrangøren å selge refunderte billetter, så må arrangøren ta et direkte tap uten at det er denne som har gjort noe feil.

Da gjelder det å oppfordre publikum om å prøve å selge billetten sin selv, feks. via egne eller arrangementets Facebook-sider. De kan da gå til www.tikkio.com og gå til «Mine kjøp», og klikke «Vis billett» for å laste ned billetten som PDF. Denne kan du trygt sende, printe og gi bort til eventuell kjøper.

Ved spesielle grunner kan du som arrangør selv likevel velge å innvilge en refusjon. Dette kan være ved alvorlig sykdom, dødsfall eller fordi du vil være raus med en som kjøper billetter av deg ofte. Refusjon kan i så fall gjennomføres på 3 forskjellige måter:
1. Du printer en gratisbillett til et senere arrangement
2. Du refunderer selv direkte til sluttkunden ved å be om kontonummer du kan overføre til
3. Du tar kontakt med oss i Tikkio, så kan vi gjennomføre en refusjon på dine vegner. Da vil i så fall sluttkunden ha pengene tilbake på kontoen som billetten ble kjøpt fra i løpet av 2 til 5 bankvirkedager.

TL;DR

  • Det er ingen angrerett på kjøp av billetter
  • Om du likevel velger å refundere, kan dette skje ved å printe billett til gratisarrangement, betale ut til kunden direkte selv eller be oss i Tikkio om å gjennomføre refusjonen

Vårt billettsystem er tilrettelagt for enkelt og billig billettsalg. Den teksten gir deg innføring i hvilke rettigheter du har som selger. Har du kommentar til dette eller noe som helst annet som gjelder vår løsning, nøl ikke med å ta kontakt. Du tar lettest kontakt via chat-vinduet i Event Manager eller via support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.