Skip to content

Artister! Fortæl hvem der optræder med det samme

Sørg for at opdatere Tikkio Arrangement-siden med hvem der er booket til at stå på scenen.

De fleste mennesker kommer til din begivenhed for at opleve en eller flere kunstnere eller undervisere, hvis du er i kursus / konferencebranche.

Mange arrangører dropper at tilføje en kunstnerliste til Tikkio-siden og benytter i stedet for egen hjemmeside og Facebook-side. Dette er direkte salgshemmende.

Husk at når kunderne er hos Tikkio, er de kun sekunder væk fra et køb. Pisk op stemningen og give masser af information om arrangementet allerede her. Det har en positiv effekt på salget.

Vores erfaring viser, at fortæller kunstnerne, så snart de er klar, er meget salgsudløsende. Hvis du ikke angiver dette, risikerer du at publikum ikke køber en billet.

Husk: Publikum, der er på Tikkios hjemmeside eller app, har allerede vist interesse. Benyt denne lejlighed til at sikre, at de køber.

Ud over et godt overblik over kunstnere, bør man også fortælle hvornår disse vil spille. Dette gælder især hvis det er en festival, der foregår i flere dage og / eller strækker sig over mange timer. Når du først gør dette, skal du sørge for at inkludere alle andre relevante oplysninger som aldersgrænse, deltagelse, parkering, hvordan man kommer derhen, links til afspilningslister, hvad du må medbringe til arrangementet mv.

TL;DR

  • Publikum er interesseret i, hvilke kunstnere der skal spille

  • Tilføj kunstnerlisten til begivenhedssiden, så snart de er klar

  • Du skal også inkludere spilletid

  • God information om kunstnere på arrangementssiden sikrer et bedre salg

Vi ønsker at være mere end blot et billigt billetsystem. Vi vil også gerne give dig råd om, hvordan du får bedre billetsalg. Denne tekst er en af ​​hundredvis af råd, du kan få ved at følge vores blog- og vidensdatabase. Hvis du har input til dette råd eller for billetløsningens funktionalitet, tøv ikke med at kontakte. Vi er let nås via chat vinduet i Event Manager eller via support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio International | Medejer - Jeg har en baggrund fra kommunikation, salg, produkt og forretningsudvikling. Løsningsorienteret og utålmodig af natur. Mit yndlingsværktøj er videokonferenceopløsningen AppearIn. Mine største musikalske helte er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.