Et komplet og rimeligt billetsystem med løsninger for både vare- og billetsalg.

ticket

Vi tager kun 4% i provision

scan_phone

Scanner app til iOS og Android

break

Ingen bindingstid eller eksklusivitetkrav

statistic

Statistik i realtid både via browser og app

Baggrund

Tikkio blev startet af festivalfolk og kulturelskere som ønskede sig en billigere og bedre løsning end den tilgængelige på markedet. Det er stadig samme folk bag tjenesten og målet er det samme.

Vores tjeneste

Tikkio formidler billetter og varer for arrangører via en website og apps. Dette effektiviserer salget og minimerer administrationstid og omkostninger til glæde for arrangøren og deres kunder. Verificering af billetter og varer kan ske hvor som helst ved hjælp af en af vores apps på en smartphone eller tablet.

Alle platforme

Både arrangører og publikum kan vælge frit mellem platforme både for markedsføring, salg og køb af billetter, varer og tjenester. Browser, tablet og smartphone (iOS og Android) understøttes alle af Tikkio.

Vare- og billetsalg

Ved at samle billetter, mad, drikke, transport, indkvartering og hospitality på samme platform, kan du som arrangør spare administrationstid og få bedre overblik, mens dine kunder oplever en bedre service. Tikkio erstatter papirkvitteringer og lignende løsninger, da brugeren selv handler direkte på telefonen.

Ingen skjulte omkostninger

Tikkio tager kun 4% i provision af salgsprisen som publikum betaler. Der er ingen andre omkostninger til opstart, billetgebyrer, kortgebyrer, opsigelse eller andet. Også support for både arrangør og publikum er inkluderet i prisen.

Fortløbende udbetaling

Tikkio er en formidlingstjeneste. Det er dine salg som foregår i tjenesten og derfor får du også udbetaling fortløbende. 100% av betalingen går direkte fra køber til vores partner, PayEx, som udbetaler 96% af de optjente indtægter fra den forudgående uge til alle vores arrangører hver onsdag - og inkluderer en detaljeret salgsrapport. Tikkio får samtidig udbetalt vores andel, som er det der er tilbage af de 4% efter transaktionsomkostningerne er betalt. Da Tikkio er en formidlingstjeneste, mens det er dig som arrangør, der er sælger og får fortløpbnde udbetalinger, så har køberne af dine tjenester intet krav ovefor Tikkio.

Ingen bindingstid

Mange billetudbydere arbejder med lange kontrakter og eksklusivitetsaftaler. Vi har ingen bindinger og vores arrangører kan forlade os øjeblikkeligt, også når arrangement er påbegyndt og salget er i gang. Dette er vi utroligt stolte af: Vores arrangører bliver hos os fordi de er glade for tjenesten, ikke fordi de er bundet til den.

Spørgsmål?

Send mail til support@tikkio.com eller ring 411 49 000.