Skip to content

Tikkio er gratis at oprette, ingen driftsomkostninger og kun med en lav provision for det opnåede salg.

4% provision inklusiv alt

Månedlige udbetalinger*

Ingen binding

Statistik & tracking

Vi er gjort af samme stof som dig

Tikkio blev skabt af festivalfolk og kulturelskere som ønskede sig en sikker, simpel og smart løsning til billetsalg.

 

Det er stadig samme folk som står bag tjenesten og målet er det samme, som da vi startede i 2013.

Magnfying glass white purple

"What you see, is what you get"

Vi tager kun 4% i provision af salgsprisen som publikum betaler. Der er ingen andre omkostninger til opstart, billetgebyrer, kortgebyrer, opsigelse eller andet.

 

Der er heller ingen ekstra gebyrer for jeres gæster, vores prismodel er inklusiv alt, for alle parter. Med andre ord: helt gennemskueligt.

Broken chain white purple

Sting princippet

Mange billetudbydere arbejder med lange kontrakter og eksklusivitetsaftaler. Vi har ingen bindinger og vores arrangører kan forlade os øjeblikkeligt. Vores arrangører bliver hos os, fordi de er glade for tjenesten, ikke fordi de er bundet til den.

 

Det kalder vi "Sting princippet", fordi det ikke kunne siges bedre end med hans sang...

"If you love somebody - set them free"

Show me the money

Det er ingen spøg at være event arrangør. Det er dig, der lægger alle timerne, blod, sved og tårer for at få publikum til at købe en billet - ikke os.

 

Derfor udbetales alle vores arrangørers salgsindtægter hver måned* - og det er muligt at søge om hurtige udbetalinger, hvis der er behov for det.

 

* Vi gør opmærksom på at vi bruger Nets som betalingspartner. I forbindelse med at du opretter en arrangørkonto hos os, vil Nets foretage en risikovurdering af dig som arrangør med tanke på udbetalingshyppighed. For de alle fleste vil der foretages løbende udbetalinger med 30 dags forsinkelse. Nogle vil opleve at udbetalingerne sker sjældnere eller efter endt arrangement.

Afhængigt af hvilken betalingsløsning der er aftalt med Nets, modtager du en betalingrapport indeholdende en oversigt over salgsaktivitet for perioden, og betalingen foretages til den bankkonto, du har angivet.

I forbindelse med helligdage og "røde dage" kan rapportering og betaling blive forsinket.

Money white purple

96%

Overføres til dig

4%

Overføres til os

Så sørger vi for at afregne alle transaktionsomkostninger til banker, kortudbydere og vores betalingspartner - det er ifølge os...

100%

På sin plads

Alle platforme - mobile first

Device mobile white purple@4x
Device computer white purple@4x
Device tablet white purple@4x

Vi er en online billettjeneste - men det er i dag et vidt begreb. De fleste billetkøbere foretrækker mobile løsninger, mens andre stadig sværger til desktops.

 

Derfor understøtter vi selvfølgelig begge dele, både som app og i en helt almindelig browser.

Scanner app white purple@4x

Nem indscanning af gæster i døren

Når dit event skal løbe af stablen, så har vi gjort det så let og fleksibelt som muligt at verificere gæsternes billetter ved indgangen. Ingen tunge servere, særligt hardware eller komplekse rutiner.

1.

Hent vores ENTER App

2.

Log ind på dit event

3.

Scan gæsternes billetter

Vi har i øvrigt udviklet en særlig teknik, som tillader scanning af flere billetter på én gang, og dermed mindsker indgangskøen betragteligt.

Statistik & tracking

Du kan følge dit salg i real-time direkte i vores Event Manager eller i vores statistik app, og sågar dele tallene med eksterne partnere.

 

Vi har samtidig gjort det ekstremt simpelt for dig, at spore din trafik og dit publikums adfærd på vore site gennem både Facebook pixelen og Google Analytics med deres Enhanced Ecommerce.

 

Vi har sørget for hele den tekniske opsætning, så du blot skal indtaste dine IDs.

Stolt leverandør til nogle af danmarks fineste arrangører

gutter150
gæsten150
loppen150inverted
nephew150
fv150-kopi-cutout

+ 2.300 andre arrangører i Danmark & Norge

Ekstra! Ekstra! Nyt fra Tikkio!

84726962_3693896310652430_4504181870317010944_o

Ny forbruger-App

Tilmeld nyhedsbrevet

Wave white purple

Vi er lige her

Skriv til os i chatten nederst til højre her på siden, hvis du er i tvivl om noget som helst - vi bestræber os på at besvare alle henvendelser øjeblikkeligt.

Bare nysgerrig?

Det er helt og aldeles gratis og uforpligtende at oprette en arrangørkonto hos os, så det kan aldrig skade at tage et kig under kølerhjelmen.

Men hvis du ikke er helt klar til at tage springet endnu, så kan du i stedet tilmelde dig vores nyhedsbrev for arrangører og holde dig opdateret om vores udvikling samt få anbefalinger og analyser indenfor marketing og digitale værktøjer.