Skip to content

707 nye grunde til at være stolt

Det er ingen hemmelighed at vi, i Tikkio, er stolte af vores arrangører! og i løbet af 2019 fik vi hele 707 nye grunde til at være stolte.

Tikkio kunne i 2019 byde mange  nye arrangører velkommen. De 707 nye arrangører er  fordelt på Norge og Danmark, hvor vi i øjeblikket opererer. Denne tilslutning betyder utrolig meget for os, da det tætte samarbejde er altafgørende for at vi kan udvikle vores produkter og services.

Jeres erfaringer, feedback og forespørgsler giver os muliglighed for hele tiden at kunne have fingeren på pulsen. Det betyder nemlig at vi hele tiden er opdateret i forhold til anvendelsesmuligheder, behov og udvikling.

Om du er arrangør på en stor musikfestival med flere tusinde besøgende eller bruger vores system til at afvikle et mindre yoga session, strikkekursus eller privat julefrokostarrangement, så betyder din mening meget for os.

Fra tid til anden kan det være behjælpeligt med ekstern hjælp. Tikkio har en baggrund som arrangør og står altid klar til at hjælpe og rådgive i forhold til jeres arrangementer.

Vi takker fordi i bruger os til jeres arrangementer og ser frem til et fortsat samarbejde.

Hvis du har nogle tips, spørgsmål eller foreslag til forbedringer af en hver art, så er vi altid tilgængelige. Som arrangør har du altid mulighed for at kontakte os via chatfunktionen i Event Manager eller på support@tikkio.com