Skip to content

Nyhedsbrev Januar 2019

Vi har åbnet sluserne ?

Vi annoncerede tidligere på året, at vores fokus for 2019 er centreret omkring vores arrangører: Hvordan forbedre vi vores tjeneste både ifht. funktionalitet og brugervenlighed for arrangørerne?

Ét af vores tiltag er en blog, hvor vi løbende vil dele ud af vores egne erfaringer, analysere tendenser indenfor markedsføring og tech, samt koble en vidensbase til udnyttelse gennem lige netop vores platform til.

De første blog indlæg ligger allerede tilgængelige nu, vi håber I vil finde inspiration og motivation til at blive endnu bedre arrangører sammen med os.

Besøg bloggen

 

Vidensbase

Vi har justeret vores billetdesign, så billetten kan indeholde flere relevante oplysninger, men stadig er overskuelig for både arrangør og gæst.

  • Billedet fra eventet er tilføjet
  • Arrangørens navn er tilføjet
  • Særlige oplysninger er tilføjet
  • Billetbeskrivelsen er tilføjet

I den forbindelse har vi også lavet vores første indlæg til Vidensbasen. Selve basen er stadig under udarbejdelse, men som modtager af vores nyhedsbrev vil vi gerne dele indlægget med dig allerede nu.

Læs indlægget
 

 

Dine slugs tilgængelige i Event Manager

Vi har tilføjet et link til hvert event, så det er tilgængeligt i Event Manager – også før eventet er blevet publiceret. Mange har efterspurgt netop denne funktion, så man kan kopiere sit link ud til markedsføring, Facebook begivenheder, etc. Du finder linket lige under linket til deling af din salgsstatistik.
På samme måde har vi også gjort din Arrangør adresse hos os tilgængelig i Event Manager. Din adresse hos os lister alle dine publicerede events, så du kan linke dertil fra fx din Facebook Fan-side eller andre relevante steder.
Vi har mange flere nyheder på vej, og glæder os til at dele dem med dig og vores knap 1.500 andre arrangører i Danmark og Norge.

TL;DR

  • Opdateret blog
  • Udvidet vidensbase
  • Slugs tilgængelig i Event Manager

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev direkte i indbakken, kan du tilmelde dig HER