Skip to content

Tikkio i 2019 og mål for 2020

Når vi ser tilbage på 2019 har vi en høj vækst, meget ny funktionalitet og endnu mindre support henvendelser end tidligere.

Høj vækst – lav anmodning om støtte

Det har været endnu et godt år for Tikkio. Det er lykkedes os at holde priserne lave og tilbyde meget mere funktionalitet. Dette er åbenlyst en kombination, der fanger mere og mere. Sidste år passerede vi 2100 arrangørkonti, hvoraf 650 nye arrangører tilsluttede sig i 2019. I slutningen af ​​året passerede vi 430.000 registrerede slutkunder, og 220 millioner kroner passerede vores løsningen.

Vi er kommet godt i gang i Danmark som en billetløsning for både små og store arrangører og forventer at åbne i nye lande i 2020.

Det, der måske er særlig glædeligt er at supportandelen stadig falder kraftigt – fra både arrangører og slutkunder. Det betyder, at vi gør noget rigtigt. Vi fortsætter med den holdning, at enhver anmodning om supporter er et personlig nederlag for os, der arbejder her; Tikkio skal være et billetsystem, der er let at bruge for alle.

Nye apps

Sidste år lancerede vi også Tikkio Enter – en app til arrangører, der giver mere funktionalitet til styring af afvikling, inklusive en offline funktion, der giver dig mulighed for at scanne hurtigere og administrere offline, hvis nettet skulle svigte. En ny app til slutkunder er også på vej.

Funktionalitet med arrangører i fokus

En masse ny funktionalitet er kommet på plads i 2019 – især for jer arrangører. Siden starten har vi været meget gode til at indrage og forbedre slutbrugeroplevelsen i Tikkio. I 2019 har vi frigivet mange nyheder, der primært kommer organisatorerne til gode, når det kommer til planlægning, gennemførelse og evaluering af begivenheder. Dette vil også være fremtidens fokus.

Bedre salg

For dig som arrangør har du set flere og flere værktøjer til sporing af markedsføring via Facebook, Snapchat, Instagram og Google. Du kan selv gøre dette under Event Managers Marketing. Her er meget at lære og information at hente. Vi er glade for at give gode råd om, hvordan markedsføring, prismekanismer (nedsat forhåndssalg osv.) Osv. Kan øge dit forhåndssalg og give dig bedre likviditet, bedre planlægning af grundlæggende og selvtillid inden begivenheden starter. Tikkio drives og ejes stadig af branchefolk, og gennem erfaring i disse år har vi meget at bidrage med.

Vi vil fortsat levere rapporter, funktionalitet og rådgivning, der kan bidrage til bedre salg for dig.

Vi benytter lejligheden til at takke for året, der var og ser frem til fortsættelsen!

TL;DR

  • Høj vækst, mindre supportbehov
  • Fokus på arrangørens funktionalitet
  • Hjælp til markedsføring
  • Tikkio Enter app – for bedre adgangskontrol

Har du nogen feedback til os?

Hvis du har nogle forslag til forbedringer eller andet – kom i kontakt via chatfunktionen i Event Manager eller support@tikkio.com