Skip to content

Nyhedsbrev April 2019

Ny navbar, features & pixel på trapperne ?‍♂️

Hvis du har været logget ind hos os indenfor den seneste uges tid, så har du sikkert bemærket at navigationsmenuen har fået nyt design samt et par nye punkter.

Vi har nemlig tilføjet links til bloggen og vores vidensbase – hvor vi løbende tilføjer nye artikler, som kan hjælpe dig med at få det bedste ud af vores platform.

Besøg Event Manager

Nye features & artikler

Vidensbasen er allerede i gang med at blive fyldt op med nyttige artikler, og hver gang vi frigiver nye funktioner, så tilføjer vi samtidig en artikel. Følg de markerede links nedenfor, for at læse nærmere.

? Skjul start- og sluttidspunktet for et event ?
Det har især været et ønske fra arrangører med events, der løber over flere dage med forskellige åbningstider. Nu kan tiderne i stedet skrives i eventets beskrivelse, så man undgår forvirring.

?‍♀️ Tilføj minimumsalder til event ?‍♂️
Dette er et lovkrav på mange events i Norge – hvor Tikkio stammer fra. Så om ikke andet kan vi danskere glæde os på vores nordiske brødre og søstres vegne over, at deres liv er blevet lettere ?? Hvis feltet efterlades tomt, så vises det ikke på eventet.

Restriktioner for redigeringsmuligheder ?
Vi har tilføjet nogle restriktioner for at sikre at billetter og events ikke redigeres utilsigtet – og så vi lettere kan hjælpe med at rede trådene ud, hvis uheldet alligevel er ude.

På trapperne

Vi arbejder hele tiden på nye funktioner, og næste gang du hører fra os, kan du forvente nyt om nedenstående:

  • Google Tag Manager erstattes af Google Analytics
  • SnapChat pixel tilføjes
  • Ny indscannings-app med offline funktion
Vi har i øvrigt rundet vores første 100 arrangører i Danmark ? En kæmpe milepæl for os, og vi takker ydmygt for tilliden ?

TL;DR

  • Ny Navigationsbar
  • Nye Features i Event Manger
  • Pixel på trapperne

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev direkte i indbakken, kan du tilmelde dig HER