Skip to content

Nyhedsbrev August 2019

Sommeren er forbi nu - vi er i fuld gang ?

Jeg håber du har nydt sommeren, og er klar med fornyet energi ligesom os. Vi har dog bestemt ikke ligget på den lade side, og kan derfor annoncere nogle stærke opdateringer og nye tilføjelser direkte ud af starthullerne.

Online marketing opdateringer

? Facebook katalog tilføjet til dynamiske annoncer
Denne feature er særligt spændende for dig, hvis du har mange events, fx på et spillested. Med Facebook kataloget kan du automatisk fremvise dine events som varer på din Facebook side, og du kan lave én annonce, der viser forskelligt indhold fra dit katalog alt efter, hvilken bruger annoncen vises for ?
Læs mere…? Google Enhanced Ecommerce integration tilføjet
Vi har aflivet Google Tag Manager integrationen i Event Manager, for at gøre det meget nemmere for almindelige dødelige, at få startet op med tracking til Google Analytics i stedet. Ovenikøbet med Enhanced Ecommerce aktiveret, så du kan se alt dit salg fra Tikkio, direkte i Googles enorme analyse-apparat.
Læs mere

?‍♀️ Snapchat pixel integration tilføjet
De Smukke Unge Mennesker har altid sidste ord om fremtidens kultur – og de foretrækker stadig Snapchat frem for Facebook. Så selvfølgelig skal du også kunne benytte den platform til annoncering bedst muligt.
Læs mere…

Tikkio ENTER under opsejling

Vi har arbejdet på en kæmpe opdatering af vores indgangs-app gennem en længere periode. Den er blevet testet på Fanø Vesterland og Gæstgiveren hele sommeren, så vi er snublende tæt på målstregen.

Hvis du vil have en forlomme og samtidig give os lidt feedback på den, før vi affyrer kanonen til alle 2.000 arrangører, så besvar denne mail, og bed om tidlig adgang til appen.

Glæd dig til
☎️ Offline funktion
? Bruger login til alle dine events
✅ Checkliste validering ud fra gæsteliste

Honorable mentions

➡️ Hyperlinks formateres nu automatisk i event beskrivelsen
?  Populære events på vores forside er udvidet til 8 events ad gangen
?  Vores servere er blevet opdateret, og ydeevnen er forbedret med 400%

Næste gang du hører fra os

– Event release timer
– Venue katalog
– Performer tagging
– Redesign af arrangørsider

TL;DR

  • Online marketing opdateringer
  • Tikkio Enter på trapperne

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev direkte i indbakken, kan du tilmelde dig HER