Skip to content

Early bird – Rabatter i forsalg

Early Bird billetter kan engagere dine fans på, skabe indtægter til markedsføring eller produktion - og teste vandene for dit arrangementet.

Flere og flere arrangører opererer med nedsatte billetter til dem, der er ude tidligt – såkaldte “Early bird” billetter.  Hvorfor? Fordi det virker! Ved at sælge billetterne med rabatter længe før begivenheden starter, oplever du følgende effekter:

  1. Dette er en fantastisk temperaturmåler på, hvor interessant dette er for offentligheden, og man kan tilpasse markedsføringsplaner i overensstemmelse hermed.

  2. Hjælp fra entusiasterne: De, der køber meget tidligt, er entusiaster (eller tilbudsjæger som mig, der blot vil spare penge). Enthusiaster er gode til at bringe andre med sig, ved at opfordre andre til at købe billetter, prale på sociale medier om, at de har købt billetter osv. Disse giver ofte en uvurderlig hjælp til salget.

  3. Likviditet: Nogle omkostninger skal afvikles tidligt i et projekt. Med earlybird får du forbedret likviditet.

Det kan være en fordel at være lidt hemmelighedsfuld omkring hvor længe eller hvor mange earlybird der kommer i udbud. Uvisheden omkring knaphed kan være en en salgseffekt.

TL;DR

  • Få “proof of concept”
  • Få ambassadører
  • Få likviditet

Sådan bruger du Early Birds i Tikkio

I Event Manager på Tikkio kan du nemt udbyde Earlybird-billetter. Det gør du ved at oprette en separat billet kaldet Earlybird, Discounted Pre-Sale eller lignende, og indstil salgsperiode og antal billetter.

Daglig leder i Tikkio International | Medejer - Jeg har en baggrund fra kommunikation, salg, produkt og forretningsudvikling. Løsningsorienteret og utålmodig af natur. Mit yndlingsværktøj er videokonferenceopløsningen AppearIn. Mine største musikalske helte er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.