Skip to content

Deltagerlister

Det følgende blogindlæg viser vi dig, som arrangør, hvordan du kan hente relevante deltagerlister til dit arrangement. Et behjælpeligt værktøj til afvikling.

Hentning af deltagerlister består af følgende 4 led

  1. Vælg arrangement i Event manager
  2. Gå til fanen Deltagere
  3. Vælg billettype
  4. Vælg format for deltagerlisten

Alt hvad du foretager dig i Event Manager forbliver en kladde indtil du publicerer dit event, så du kan roligt prøve dig frem.

1. Vælg af arrangement

Først og fremmest skal du logge ind på din arrangørkonto på Tikkio.com

Herefter skal du gå til Event Manager og finde netop det arrangement, som du ønsker deltagerlister for og klikke på dette.

Når du er logget ind i Event Manager med din arrangørkonto, skal du vælge hvilke arrangement, du ønsker deltagerlister fra.

 

2. Gå til Deltagere fanen

Når du er kommet ind på det ønskede event skal du klikke på fanen “Deltagere” som du finder øverst i billedet. Når du klikker på denne og du vil få en oversigt over alle deltager, antallet af købte billetter og købernes email.

Find “deltagere” fanen og klik på denne.

3. Vælg billettype

Du kan nu vælge hvilken billettype du ønsker deltagerliste for. Det gør du ved at trykke på “Filtrer”, som det ses på billedet nedenfor. Du kan vælge at få en fuld deltagerliste over alle solgte billetter eller blot få udvalgte typer af billetter.

Under “filtrer” kan du specificerer hvilke billettyper, du ønsker deltagerlister over.

4. Vælg format

Det sidste trin er at vælge formatet af din deltagerliste. Du kan enten vælge at downloade deltagerlisterne i PDF-format eller som xls-fil. Hvis du blot skal printe deltagerlisten/listerne, foreslår vi at du henter dem i PDF-format.

Vælg format

 

Under dette vil du se et eksempel på en deltagerliste som pdf-format. Pfd-formatet har begrænsede oplysninger men er god til fx til brug i døren, da den er overskuelig.

pdf export

Under dette vil du finde et eksempel på xls export. xls-formatet indeholder alle oplysninger, fx mailadresser, købstidspunkt + evt. ekstra oplysninger

xls format

TL;DR

4 led i hentning af deltagerlister

  • Vælg arrangement i Event manager
  • Gå til fanen Deltagere
  • Vælg billettype
  • Vælg format for deltagerlisten

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp med opsætning af event- og billetdetaljer. Den letteste måde er ved at skrive til os i livechatten, som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.