Skip to content

Tikkio handler om mere end at være et billigt system til at sælge billetter. Vi, der arbejder her, har kendskab til de fleste aspekter af arrangementets forberedelse og implementering. Spørg os!

Tikkio er meget mere end et billetsystem. Virksomheden drives af folk med kærlighed for arrangementsbranchen og med masser af viden og erfaring. Med baggrund i tusindevis af arrangementer og millioner af transaktioner og mennesker, ved vi hverfaldt meget om de fleste sider af arrangementdrift – store som små.

Gratis

Brug os! Vores rådgivning er en gratis tillægsydelse, og det gøres med grundighed og under fuld diskretion. Vi bidrager gerne med vores viden om salgsstrategi, markedsføring, køsystemer, hvilke artister som sælger billetter, sikkerhed, toiletkapacitet eller hvad som helst. Og hvis vi ikke selv kan svarer på dine spørgsmål, kan vi give tips om andre som kan hjælpe.

Spørsmål kan rettes til support@tikkio.com eller til (+47) 411 49 000. 

TL;DR

  • Tikkio handler ikke kun om billetsalg.
  • Tikkio gør hvad vi kan for at øge kendskabet til arrangørerne.
  • Spørg os, hvis der er noget du undrer dig over.

Tikkio er startet og ledet af entusiaster i eventindustrien. Gennem tusindvis af begivenheder har vi erhvervet stor viden. For at vi fortsat kan være et billigt og godt billetsystem, er en tæt kontakt med dig som arrangør vigtigt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål på support@tikkio.com

Country Manager Tikkio Danmark | Produkt- & Forretningsudvikling Tikkio International - Jeg har en baggrund som musiker og økonomisk rådgiver i musikbranchen. Nysgerrig af natur og drevet af at bygge ting. Mit yndlings arbejdsværktøj er Notion, og mine største musikalske helte er Oasis, Bruce Springsteen og Kanye West.