Skip to content

Automatiseret publicering

Tikkio har gjort det nemmere at automatiserer dine offentliggørelser. Du tidsindstille frigivelsen på både dit event og dine billetter.

Som arrangør er det ikke altid muligt at sidde klar bag skærmen når et nyt event offentliggøres eller nye billetter sættes til salg. Derfor har Tikkio gjort det muligt at automatiserer dette.

Planlæg og frigivelse af event

Når du opretter et nyt event i Event Manager har du muligheden for at time frigivelsen. Hvis du ikke indstiller publiceringstidspunktet skal dette gøres manuelt ved at klikke på publicer-knappen som du finder øverst i højre hjørne når du klikker ind på eventet. Du kan læse mere om manuel publicering her

Planlæg og frigivelse af billetter

Har du frigivet dit event men venter med at frigive billetterne ? eller har du gjort brug af early bird billetter og vil overgå til en almindelig billetpris? Så er automatiserede billetfrigivelse vejen frem. Når du opretter billetter til dit event kan du nemlig tidsindstille billetfrigivelsen præcist som du vil og dermed få en glidende overgang i dit billetsalg. Herunder kan du også bestemme hvornår dit billetsalg skal slutte. Indstilles dette ikke på forhånd vil billetterne automatisk blive sat til salg, når eventet offentliggøres og slutte når eventet slutter.

 

 

TL;DR

  • Du kan nu time frigivelsen af både event og billetter
  • Hvis dette ikke indstilles i forbindelse med oprettelse skal det gøres manuelt efterfølgende
  • Giver dig frihed til at bruge tiden på andet end at sidde bag skærmen

Har du nogle spørgsmål som relaterer sig til offentliggørelse eller oprettelse af events eller billetter, kan du altid kontakte os på support@tikkio.com eller via chatfunktionen i Event Manager.