Skip to content

Integrer Tikkio på din egen hjemmeside

Tikkio kan integreres på egen hjemmeside via Iframe eller link.

Har du din egen hjemmeside? og vil du gerne have dit publikum ikke forladt din hjemmeside for at handle i vores billetsystem? Så har du to muligheder:

iframe

Brug denne formel og indsæt i html på dine egne websider. Tilpas med dit eget link og forholdet mellem højde og bredde, der passer bedst til din hjemmeside:

<iframe src = “https://tikkio.com/tickets/845-x2- festivals-2016” style = “margin-top: 20px; bredde: 100%; grænse: 0; min-højde: 1500px”> </ ifin rame>

Åbn i ny fane – via link

Tilføj et link til din begivenhedsside på Tikkio, men i stedet for at forsvinde ud af din egen hjemmeside skal du tilføje, at begivenhedssiden åbnes i din egen fane.

TL;DR

  • Dit publikum på dit websted behøver ikke at forlade webstedet for at købe billetter
  • Du kan integrere Tikkio mod din hjemmeside på to måder; via iframe eller via åbning af siden i et nyt link

Vi gør altid vores yderste for at sikre, at vi er de bedste og billigste billetsystemer. Hvis du har kommentarer til dette spørgsmål eller et andet spørgsmål, kan du til enhver tid kontakte os via chatvinduet, når du er logget ind på Event Manager. Du kan også sende en email til support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio International | Medejer - Jeg har en baggrund fra kommunikation, salg, produkt og forretningsudvikling. Løsningsorienteret og utålmodig af natur. Mit yndlingsværktøj er videokonferenceopløsningen AppearIn. Mine største musikalske helte er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.