Skip to content

Anvendelse af skjulte billetter

Denne post er en guide til hvordan du anvender skjulte/private billetter billetter. Dette kan bruges til udvalgte gæster som skal have billetten til reduceret pris.

Anvendelse af skjulte billetter.

Når du opretter dine billetter har du mulighed for at oprette skjulte/private billetter.  Dette kan være en fordel hvis du har nogle udvalgte gæster, som skal tilgå billetterne til en reduceret pris eller gratis.

Vælg “Ja, men privat” til spørgsmået om hvorvidt billeterne skal sættes til salg, når du opretter billetten. Når billetten er oprette kan du gå ind på den enkelte billet og finde det private url-link som giver dine gæster adgang til den private/skjulte billet.

Det kan være en fordel at give billetten et navn som angiver typen som fx. Gæstebillet, medlemsbillet eller reduceret billet.

Du kan også vælge at billetten ikke sættes til salg. Dette kan bruges til enten at fjerne billetter som ikke længere skal være til salg eller hvis du vil vente til senere med at sætte din billetter til salg. I så fald skal du vælg “Nej” til om billetten skal sættes til salg.

 

TL;DR

  • Du kan vælge at lave private billetter.
  • Du kan fjerne billetter fra offentligheden.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp med opsætning af event- og billetdetaljer. Den letteste måde er ved at skrive til os i livechatten, som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.