Skip to content

Del salgsrapporter eksternt

Du kan bruge vores billetsystem til at holde kunstnere, ledelse og andre forretningspartnere informeret om, hvordan salget går.

At holde øje med billetsalgsudviklingen er en vigtig del af Tikkios funktionalitet. Vi har arrangeret for dig at dele salgstallene i billetløsningen også med andre.

Via link

Du kan finde dette link ved at gå til Event Manager, så vælg den pågældende begivenhed. På fanen “Oversigt” finder du “Del salgstal via link”. Vælg dette link, og du kan sende det via e-mail, chat eller sms.

Via e-mail

Du kan også dele salgstal via e-mails, der sendes automatisk til modtagere, og så får de pdf-rapporter, dagligt, ugentligt, månedligt afhængigt af hvilken frekvens du ønsker. Dette er en fantastisk måde at holde kunstnere, ledere mv. orienteret om salg udvikling.

Du finder denne funktionalitet under “Konto og rapporter” og derefter “Del rapport”. Du kan vælge en eller flere begivenheder, vælge frekvens, hvis det sker dagligt, ugentligt, månedligt osv., Og vælg derefter modtageren ved at tilføje hans navn og e-mail-adresse. Når dette er gjort, modtager modtageren rapporter med den frekvens du har valgt. Du kan til enhver tid indtaste og ændre dette.

TL;DR

  • Du kan bruge vores billetsystem til at holde kunstnere, ledelse, partnere og andre informeret om salgsudviklingen.
  • Du kan dele et link, der giver et overblik over salg i realtid, eller du kan opsætte løsningen for at sende e-mails til den pågældende.

Vores billetløsning udvides konstant med ny funktionalitet. Her er feedback fra dig som arrangør central. Har du meninger om hvordan Tikkio kan være det bedst mulige billetsystem til dig, så tøv ikke med at kontakte. Vi mødes nemt gennem chatvinduet på alle sider i Event Manager eller via support@tikkio.com