Skip to content

Del dit arrangement på sociale medier, hjemmesider etc.

Har du oprettet et eller flere events i Tikkios Event Manager, publiceret og klar til dele det med omverdenen? Her får du en hurtig oversigt hvor hvilke links du bør dele og hvor du finder dem.

Vi, i Tikkio, vil altid råde dig til at dobbelttjekke at alle informationer omkring dit event er korrekte og du har tilføjet de rette billetter til dit event før du publicerer.

Du har formentligt allerede besluttet hvorvidt dit arrangement skal publiceres med det samme eller du ønsker at tidsindstille din offentliggørelse. Hvis ikke har du mulighed for at læse mere om dette her.

Når dette er gjort er du klar til at dele dit event med omverdenen. i Event Manager finder du to forskellige links som kan have relevans at dele med dit publikum.

  1. Link til arrangørside
  2. Link til det enkelte event

Links til arrangørside

Dette link finder du på forsiden når du er logget ind i Event Manager. Når du kikker på “Din arrangør-URL” vil du automatisk blive sendt videre til din arrangørside.

Herefter kan du kopiere liket fra URL-feltet og dele med billetkøberne på din hjemmeside, Facebook og andre sociale medier – præcist som du ønsker det.

Arrangørsiden bruges oftest når man har flere begivenheder i salg på samme tid. Dette link giver billetkøberne mulighed for at skabe sig et hurtigt overblik over alle dine publicerede events.

Dertil har du mulighed for at personliggøre din arrangørprofil med logo, beskrivelser, links som får din side til at se mere indbydende ud. Hvis du ikke allerede har gjort dette, kan du læse vores guide her.

 

Link til enkelte events

Hvis du blot ønsker at dele et enkelt event af gangen, finder du det rette link ved at klikke på det ønskede event. Herefter kan du kopierer og dele på dine relevante sider.

Dette link kan med fordel bruges til at sende billetkøberne direkte ind til billetsalget. Dette link bruges ofte i forbindelse med Facebook begivenheder, opdateringer og hjemmeside.

NB. De to forskellige links kan altid forberedes før du ønsker at dele dine events på hjemmeside, Facebook og andre sociale medier.

TL;DR

  • Der er to links som kan have relevans for din billetkøbere
  • Du finder begge disse links i Event Manager
  • Se på billederne ovenfor, hvor du finder de to respektive links

Hvis du har spørgsmål til deling af events eller andre dele af Tikkios billetsystem er du altid velkommen til at kontakte os via chatfunktionen i Event Manager eller på support@tikkio.com