Skip to content

Duplikerer tidligere oprettede billetter

Dette indlæg viser dig tips og tricks til vores udvidede billetfunktioner.

Dupliker tidligere oprettede billetter

En af de mere tidsbesparende tricks, som kan have stor funktionalitet er duplikering af billetter. Dette har sin fordel når du skal oprette flere typer af billetter til et givent arrangement.

Dette gøres simpelt ved at gå logge i Event manager på www.tikkio.com, klik herefter på det arrangement som du ønsker at tilføje flere billetter til.

Gå til fanebladet “Billetter”.  Du vil nu se de billetter som allerede er oprettet, som det ses på billedet nedenfor. Klik herefter på “Opret billet”.

Du vil nu blive sendt til vores standardformular for oprettelse af en ny billet, som det ses nedenfor.

Du vil nu med fordel kunne dupliker tidligere oprettede billetter. Klik på fanen “tidligere billetter” og vælg en billettype fra listen og klik “Dupliker”.

Herved vil informationerne fra den tidligere oprettede billet blive overført og du kan nu nøjes med at rette småting som fx. navn og/eller pris, istedet for at udfylde hele formularen på ny.

Når du har rettet din nye billet til, skal du scrolle ned på siden og klikke “Gem”. Du har nu oprettet en ny billet med blot få klik.

TL;DR

  • Ved anvendelse af vores duplikeringsfunktion er tidsbesparrende
  • Anvend duplikeringsfunktionen på oprettelsen af flere forskellige billettyper

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp med opsætning af event- og billetdetaljer. Den letteste måde er ved at skrive til os i livechatten, som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.