Skip to content

Hemmelig arrangement

Begivenheden, du opretter på Tikkio, behøver ikke være synlig for alle.

Tikkio er et billetsystem, der er kendt gennem dets synlighed, når billetter skal sælges. Men nogle begivenheder vil ikke blive vist på Tikkios sider eller på anden måde ved søgning på internettet.

Dette kan være en intern begivenhed i et firma eller en anden lukket begivenhed. Når du opretter denne begivenhed i Event Manager, kan du vælge at være privat. Derefter får du en lang og unik internetadresse, som det er umuligt at gætte for uvedkommende personer. Du kan sende dette via e-mail eller chat, poste på lukket intranet eller Facebook-sider osv. Du kan også tilføje et kodeord for ekstra sikkerhed – så kan du forhindre folk i at se siden, hvis en person, der har adgang til linket, skal vælge at dele det med fremmede mennesker. Så skift kun adgangskoden, hvis der er mistanke om misbrug.

Hvis kun en billettype du ønsker at være privat, kan du vælge den i forbindelse med oprettelsen af ​​billetten: Vælg “Ja, men privat” på spørgsmålet om billetten offentliggøres.

TL;DR

  • Du kan oprette begivenheder, der ikke vises på www.tikkio.com eller via søgemaskiner
  • Skjul arrangementet for offentligheden og del et unikt link til arrangementet

Vores billetløsning er skabt gennem tæt dialog med arrangørerne. Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller andet input, der kan bidrage til et endnu enklere, hurtigere og bedre billetsystem, er du velkommen til at kontakte support@tikkio.com eller chatvinduet, der vises i Event Manager.