Skip to content

Kontaktliste – uden dubletter

Brug for en hurtig kontaktliste til oversigt over deltagelsesoplysninger? - frygt ikke - vores billetsystem har den mulighed

Deltagerlisten under hvert arrangement i Event Manager har været der i et stykke tid med en oversigt over alle solgte billetter og med en xls-liste med en billet pr. Linje. Men hvad med når du vil kontakte folk før eller efter en begivenhed og ikke har nogen idé om, hvordan du fjerner duplikat i .xls?

Hvis du går til kontaktlisten, modtager du en liste med en modtager pr. Linje, så du kan sende en e-mail eller sms til alle i forbindelse. ændringer som aflysninger, flytninger osv.

Privatlivspolitikken betyder, at du ikke må bruge denne mulighed ukritisk – dette gælder oplysninger, der er ekstraordinære før, under eller efter en begivenhed.

OG sørg for, at ev. forsendelser finder sted uden at kunder ser, hvem der ellers har modtaget den. De fleste professionelle e-mail-programmer løser dette, men hvis du bruger din egen e-mail, skal du placere modtagerne i feltet Blind kopi og derefter dig selv i modtagerfeltet.

Hvis du har spørgsmål, udfordringer eller ideer til vores billetsystem eller til dit billetsalg, kan du altid kontakte os via chatfunktionen i EventManager