Skip to content

Konvertering af billetter

Du har mulighed for at tillade konverteringer af købte billetter for dine købere - der kan konverteres til gavekort eller donationer

I tilfælde af aflysning eller udskydelse af et event, kan du tillade dine billetkøbere at konvertere sine billetter til enten et gavekort eller en donation.

Du kan læse nærmere om gavekort her og donationer her.

Aktivér tilladelser

For at tillade konverteringer skal du gå til det relevante event i Event Manager. Derfra clicker du “Rediger eventinformationer” og scroller ned til bunden af eventets indstillinger, hvor du finder en sektion med tilladelser for hver type konvertering samt en udløbstid. Det er ikke påkrævet at angive en udløbstid, men det kan være relevant at begrænse tilladelserne til fx 14 dage.

Brugervilkår

Når en billetkøber gennemfører en konvertering af sine billetter, så annulleres den oprindelige ordre, og der udstedes en ny, som køberen modtager på mail. Køberens evt. krav om levering eller refundering af et event frafalder altså. Konverteringen foretages med det fulde beløb for den oprindelige ordre, så der ikke fratrækkes noget gebyr/provision.

De nærmere bestemmelser for konverteringer kan læses i vores generelle brugervilkår her.

Kapacitet & rapporter

Billetterne tilbageføres og indgår igen i eventets kapacitet. I jeres salgsrapporter vil konverteringen fremgå som en refundering af billetter på det ene event, mens der samtidig sælges en ny “billet” som et gavekort eller donation. Læs nærmere om bogføring her.

 

TL;DR

  • Aktiver konverteringer under eventets indstillinger
  • Billetkøbere kan logge ind og gennemføre konverteringer selv
  • Den oprindelige ordre annulleres og en ny ordre gennemføres
  • Billetter går tilbage i salg og fremgår som refunderede i rapporter