Skip to content

Opsætning af nyhedsbrev

Ønsker du at opbygge en nyhedsliste som gør det muligt at kontakte dine billetkøbere med tilbud om relevante arrangementer ? Så kan det nemt implementeres som en del af købsflowet hos Tikkio.

Tikkio ønsker ikke blot at leverer et billigt, konkurrencedygtigt billetsystem, men også at gøre markedsføringen simpelt for alle arrangører.

Nyhedsbrev kan være et effektivt markedsføringsværktøj, som gør det muligt at tale direkte ind i dine billetkøbers indbakke.

Siden persondataforordningen trådte i kraft er det nødvendigt at indsamle samtykke på dem du ønsker at kontakte om fx salg. Derfor er det en god idé inkluderer muligheden for at tilmelde sig et nyhedsbrev direkte i købsflowet.

Med Tikkio kan du inkluderer ønsket om et nyhedsbrev på 2 måder, hvilket gør det meget fleksibel for dig som arrangør i at specificerer dine nyhedslister og på den måde segmenter dine billetkøbere.

NB. Hvis du blot ønsker at kontakte dine billetkøbere omkring ændringer i forbindelse med dit arrangement eller sende dem information relateret til det enkelte event, har du stadig mulighed for at bruge vores deltagerlister som kontaktinformation.

 

Opsætning af nyhedslister

Når du logger ind i Event Manager har du muligheden for at tilføje nyhedslister ved at klikke ind under “Konto og rapporter” som du finder i venstre side af skærmen. Herefter skal du klikke på fanen “Nyhedslister“. Du får nu muligheden for at oprette nyhedslister for det enkelte arrangement eller en nyhedsliste som bliver tilknyttet arrangørkontoen og derved bliver inkluderet på alle dine arrangementer.

TL;DR

  • Inkluder nyhedslister som en del af købsflowet
  • Nyhedslister gør det muligt at sende nyheder og anden markedsføring direkte til billetkøberne
  • Overholder GDPR reglerne
  • Opret nyhedslister på det enkelte arrangement eller på tværs af dine arrangementer

Har du spørgsmål til Tikkios billetsystem, opsætning af nyhedslister eller andet i forbindelse med billetsalg, så kontakt os via chatfunktionen i Event Manager eller på support@tikkio.com