Skip to content

Publicering af event

Denne guide fører dig, som arrangør, igennem publiceringen af dit første event - Guiden er tiltænkt nye og førstegangsbrugere.

Publicering af event

Det sidste og afsluttede led er publicering. Som det ses på billedet nedenfor er eventet ikke offentliggjort før du klikker på “Publicer eventet”.

Du ville altså kunne ændre billettyperne, billetpriserne og de øvrige eventinformationer, som du ønsker det uden det kan ses af andre.

Først når du klikker på “Publicer eventet” og den lille indikator lyser grønt, er dit event synligt for offentligehen. Herefter kan kan du frit dele linket til eventet på din Facebook side, din hjemmeside etc.

Man kan stadig rette de fleste oplysninger, selv efter eventet er publiceret. Hver gang du gemmer efter at have lavet ændringer, så opdateres de offentliggjorte oplysninger automatisk.

Eventet kan også altid tilbagetrækkes, hvis du ændrer din plan for offentliggørelse el.lign.

 

 

Klik her for at komme til næste led

TL;DR

  • Eventet ikke offentliggjort før du klikker på “Publicer eventet”
  • Når indikatoren lyser grønt er eventet publiceret

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp med opsætning af event- og billetdetaljer. Den letteste måde er ved at skrive til os i livechatten, som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.