Skip to content

Scanner og netværk

En wifi forbindelse til din scannere er alt hvad du behøver for at få en ordentlig adgangskontrol til dit arrangement.

Scannere

For at bekræfte billetternes gyldighed i indgangen har du to muligheder:

  1. En scanning af QR-koderne på billetterne.
  2. En visuel kontrol af billetter i døren, eventuelt med en check mod deltagerlisten, som du har udskrevet eller har på din egen skærm.

Den første mulighed er absolut at anbefale. Ved at bruge denne tilgang få svar på centrale punkter i forbindelse med afvikingen:

  • Du helt sikker på, at ingen kommer med en gyldig billet
  • Du kan regne med scanneren, hvor mange der er inde. Sammen med scanningsloggen i eftertid er dette et glimrende værktøj til senere planlægning og evaluering af hvordan watchlister bl.a. skal oprettes.

Gå til Event Manager, den aktuelle begivenhed og vælg “Scannere”, og du vil se en opskrift for at aktivere scanneren til den aktuelle begivenhed.

Sørg for din tablet eller lignende. telefoner, som du vil bruge til at scanne billetter, er fuldt opladede, og at opladningen er tilgængelig undervejs, enten fra væg / forlængerledning eller fra powerbank.

Netværk / WiFi

Sørg for, at wifi fungerer i god tid før begivenheden starter. Husk, at selvom du har et netværk, der fungerer ved testning, kan der opstå problemer senere: Høj trafik, netværksfejl eller kabelskade kan forårsage problemer. Det er altid tilrådeligt at have en backup wifi til rådighed. 4G mini routere er en god mulighed, hvis den faste linje ikke bliver tilgængelig eller har for lidt kapacitet.

TL;DR

  • Tikkio tilbyder en løsning til opsætning af scannere fra enhver Android eller IOS-enhed
  • Scanning er en solid adgangskontrol, der forhindrer at snyd med billetter
  • Scanning giver dig mulighed for at regne med hvor mange der er på et givent tidspunkt
  • Sørg for, at wifi fungerer i god tid og ha’ en backup-løsning klar, hvis dit netværk skal stoppe med at fungere

En solid adgangskontrol med tælling er en vigtig del af vores billetsystem. Tikkio’s Scan-app sikrer, at du har dette tilgængeligt på enhver Android- eller IOS-enhed. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores billetløsning er optimal for dig som arrangør. Hvis du har kommentarer til, hvordan vi kan forbedre, tøv ikke med at kontakte os i det chatvindue, der er til rådighed til enhver tid, hos Event Manager eller send en besked til support@tikkio.com.