Skip to content

Skjul start/slut tidspunkt og aldersgrænse på dit event

Dette post forklarer hvordan du kan til eller fravælge at vise start/slut tidspunkter samt aldersgrænsen til dit arrangement i Tikkios Event Manager.

Når du opretter et event i Event Manager, er det muligt at både skjule start og sluttidspunkt på dit event. Dertil er det muligt at tilføje en aldersgrænse direkte til dit event.

 

Skjul start og sluttidspunkt

Som udgangspunkt skal du angive et start og et sluttidspunkt når du opretter et event i Event Manger. Men hvad gør du hvis du ikke har nogle faste tidspunkter eller har mere flydende tidspunkter? Så har du mulighed for at skjule det for kunden. I udgangspunktet er det altid en god idé at sætte rammer på dit arrangement og kommunikerer det ud til dine gæster, men nogle gange er dette ikke en mulighed og her bliver de skjulte tidspunkter en god idé.

Dette gør du ganske enkelt ved at klikke i de små felter som fremkommer til venstre for boksen, hvor du angiver start og slut tidspunktet. Standardindstillingen er at start og sluttidspunktet angives og synliggøres, det er derfor op til dig selv at fravælge dette.

Minimumsalder

For mange arrangører er det vigtigt at forholde sig til minimumsalder til deres arrangementer. Derfor har vi i Tikkio valgt at inkluderer muligheden for at angive minimums alderen/aldersgrænsen som en fast del af oprettelsen af et event. Det er dog valgfri hvorvidt man vil udnytte denne feature. Som det ses nedenfor er det blot at udfylde dette felt.

TL;DR

  • Du kan skjule start og slut tidspunkt på dit event
  • Du kan valgfri sætte en aldersgrænse for dit event
  • Begge dele gøres nemt i Event Manager

 

Kernen af vores forretningsfilosofi er en tæt dialog med dig og andre arrangører. For at sikre, at du har den bedste billetløsning på markedet. Hvis du er i tvivl om, hvordan disse funktioner virker eller har andre spørgsmål om oprettelse af en begivenhed, er du velkommen til at kontakte os på support@tikkio.com