Skip to content

SnapChat pixel opsætning til markedsføring

Vi har sørget for alt det tekniske i forbindelse med at tracke til SnapChat hos os. Her guider vi dig gennem oprettelsen af SnapChat pixel ID.

For at komme i gang med tracking til SnapChat, så skal du følge tre lette trin:

  1. Opret business konto hos SnapChat
  2. Opret pixel hos SnapChat
  3. Indsæt pixel ID i Event Manager

Opret business konto hos SnapChat

Ligesom så mange andre sociale medier, så har SnapChat en særlig adresse for erhvervsdrivende, der ønsker at annoncere på deres platform. Det er via erhvervs-siden at man oprette sin konto og sin pixel, så start med at gå til https://forbusiness.snapchat.com/home

SnapChat kræver at man først registrerer en person, så hvis du ikke allerede bruger SnapChat privat, så opret en personlig konto. Følg formularen, og opret derefter en “Business Account”, der således vil være underlagt din nye personlige konto.

Opret pixel

Når du har oprettet din bruger og din Business Account, så kan du komme videre til oprettelsen af selve pixelen. Gå til punktet “Snap Pixel” fra menuen i toppen til venstre – og følg vejledningen.

Indsæt pixel ID i Event Manager

Når din pixel er oprettet, så skal du bare kopiere det særlige ID, så det kan indsættes via Event Manager hos os – hele opsætningen, som SnapChat refererer til efter ID’et, har vi allerede taget hånd om, så den kan du roligt ignorere.

Gå nu til Event Manager –> Konto & Rapporter –> Markedsføring, hvor ID’et indsættes i feltet for SnapChat pixel ID. Husk at gemme!

Din SnapChat pixel vil nu spore alle hændelser på alle dine events hos Tikkio.

TL;DR

  1. Opret business konto hos SnapChat
  2. Opret pixel hos SnapChat
  3. Indsæt pixel ID i Event Manager

Vi anbefaler at du læser vores artikel “Fra supermarked til checkout flow, tags, triggers og pixels” for at forstå hændelserne og kunne udnytte dem optimalt i dit videre arbejde med analyse og marketing.