Skip to content

Tikkio 2018 – og vejen videre

Vores afrunding af 2018 viser høj vækst og fokus på funktionalitet for arrangører - det nye år tilfører på POS til vores platform.

Høj vækst i 2018

Tikkio har haft et endnu et godt år. Vi har formået at holde priserne lave og tilbyde mere funktionalitet. Dette er naturligvis en kombination, der er populær. Vi har lige rundet 1.400 arrangørkonti i sidste uge, mod 900 på samme tid sidste år. Vi har ca. 300.000 registrerede slutkunder, inden året er overstået, og 120 MDKK. går gennem løsningen i år. En stigning på 52% i forhold til sidste år.

Funktionalitet til arrangører i fokus

En masse ny funktionalitet er kommet i løbet af 2018 – specielt til arrangører. Siden starten har vi haft meget fokus på vores slutbrugeroplevelse, og vi vil altid have øje for at fintune især købsflowet. Men i efteråret har vi lanceret mange nyheder, som først og fremmest kommer dig som arrangør tilgode, når du skal planlægge, gennemføre og evaluere dine begivenheder. Dette vil også være vores fokus i den kommende tid.

Lidt aktivitet / omsætning gennem Tikkio?

Nogle oplever meget lidt forsalg gennem Tikkio. Vi hjælper gerne med, hvordan marketing, prismekanismer, osv. kan være med til at løfte dit forsalg og give dig bedre likviditet, bedre planlægning og selvtillid før starten af ​​arrangementet. Tikkio er stadig drevet og ejet af branchefolk, og vi deler hellere end gerne ud af vores erfaringer.

Vi har lavet en checkliste over tiltag man kan gøre, for at forbedre sit arrangement HER. Krydstjek evt. med den ind i mellem for at se om I har husket det hele.

Kassesystem og betalingsterminal i gang

Vi er godt på vej med en proces, der gør det muligt for os at tilbyde en kontant systemløsning og betalingsterminaler, der interagerer med Tikkio udover vores populære online billetsalgsløsning. I samme ombæring får vores scanner app en overhaling på både design og funktionalitet. Vi håber på at have terminalen/scanneren klar til den kommende sommer.

 

Vi benytter lejligheden til at takke for i år og ser frem til fortsættelsen!

TL;DR

  • 52% vækstrate
  • Fokus på arrangør-funktionalitet
  • Assistance til markedsføring
  • Event checkliste til arrangører
  • POS kassesystem på vej i 2019

Feedback

Jeg håber du oplever tærsklen til at tage kontakt så lav som mulig. Enten på support@tikkio.com, på Facebook Messenger eller på telefon. I år har vi også åbnet en LiveChat særligt for arrangører, så tærsklen bliver endnu mindre, og i det nye år lancerer vi en vidensbase med tutorials, tips & tricks og lignende.

Hvis du har inputs eller kommentarer, skal du ikke tøve med at bruge disse kanaler til at række ud.