Skip to content

Udskrivning af billetter til gæsteliste, sponsorbilletter og fakturasalg

Tikkio kan bruges gratis til at udskrive billetter til gæstelister, sponsorbilletter, faktura salg mv.

Tikkio er et billetsystem til online billetsalg. Som arrangør kan du også bruge Tikkio til at

  1. Generer pdf-filer, som du kan sende via e-mail, chat eller lignende
  2. Udskrive billetter på papir til distribution til dem, der vil have dem.

Hvis du går til arrangementet og vælger faneblandet “billetter”, vil du se, at du kan bruge vores billetsystem til at udskrive billetter. Vælg udskrivning. Disse billetter fungerer på samme måde som andre billetter, der sælges gennem billetløsningen. De har deres egen QR kode, og når dette scannes, vil disse billetter som andre billetter være ude af systemet / brugt.

OBS. Dette er en gratis service til dig. Du betaler Tikkio ingenting for at bruge denne funktion. Men du er nødt til at kontrollere, hvor mange billetter der er udstedt og givet væk. En log giver dig et overblik over, hvor mange der er udstedt, og du bruger beskrivelsesfeltet til at beskrive, hvad udskriften er til, så du får et godt overblik i eftertiden. Bemærk også, at billetter, der udstedes på denne måde, ikke vil blive medtaget i de rapporter, der kun vedrører salg på internettet. Bemærk også de nuværende regler om gratis billetter / gæstelistebilletter vedrørende rapportering til offentligheden.

TL;DR

  • Du kan bruge Tikkio gratis til at udskrive billetter på papir eller oprette PDF-versioner, der kan sendes via e-mail eller lignende.
  • Du skal holde styr på brugen af ​​billetterne og fakturering og anden afvikling

Vi hos Tikkio gør vores yderste for at levere et sikkert, nemt, hurtigt og billigt billetsystem. Så er kontakten med dig som arrangør afgørende. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med printbilletter eller andre spørgsmål. Du kan kontakte support@tikkio.com eller via chatvinduet, der vises, når du er logget på Event Manager.