Skip to content

Måtte smide jakken

En lille anekdote om vores arbejdsmoral og filosofi

På billedet ser du to Tikkio-ansatte. Her er de ved et arrangement i Oslo. Alt er fint. Få timer senere står de uden for en anden klub og scanner ind for en endnu større begivenhed. Alt er fint der også, men så får de en anmodning fra en af ​​klubbens ansatte: De har en aftale med en konkurrerende billetudbyder, der fortæller, at kun denne udbyders logo kan være synlig i indgangsområdet, selvom andre billetudbydere er ansvarlige til afviklingen. Så da var t-shirten i minus grader.

Vores filosofi

Historien ovenfor fortælles, fordi den illustrerer Tikkios oprindelse. Ideen om Tikkio blev udviklet af festivalfolk, der ønskede en ukompliceret og billig billetløsning. De billetsystemer, der var – og er – tilgængelige på markedet, er kendetegnet ved komplicerede prissystemer og kontrakter, som låser arrangører over tid – ofte med eksklusivitetsaftaler i bunden. Vi i Tikkio har ikke kun den billigste billetløsning på markedet, men har også droppet alt, hvad der smager af at begrænse den frie konkurrence. Vi har ingen bindende tids- eller eksklusivitetsklausuler.

Vores kunder bliver hos os, fordi de vil, ikke fordi de skal.

Ønsker du at bruge Tikkio som billetsystem til dit arrangement? Så kan du blive arrangør her

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.