Skip to content

Om os | Danmark

Buddies white purple

Baggrund

Historien om Tikkio er uløseligt forbundet med to fætre - Ante og Lars Giskeødegård fra den lille, norske ø Giske, med Sunnmør Fjeldene mod øst og havet mod vest. De spillede musik i bandet The Margarets i mange år, og var bl.a. nomineret til en norsk Grammy, før de arrangerede en fest for sine venner, der udviklede sig til en stadig større festival - den nu internationalt anerkendte "Sommerfesten på Giske".

De erfarede at kompetencer, energi og selvtillid, kunne tages med videre til endnu flere nye områder med succes. Gennem firmaet Momentium har de  knopskudt med enorm kraft de seneste år: Et lydstudio blev skabt ved brændingen. Et programmeringsselskab, lyd- og lysproduktioner, fotografer og videografer, event selskaper og marketing bureau, stadig flere festivaler, koncerter og caféer og barer regnes nu som en del af Momentium-familien. Og Tikkio.

Tikkio blev etableret som følge af et irritationsmoment over de billetsystemer som var tilgængelige på markedet: Dyre, ringe brugervenlighed og manglende funktionalitet omkring udnyttelse af dataen, der samles ind i forbindelse med et arrangement. Og ikke mindst; manglende stabilitet. Da det udvalgte billetsystem brød sammen i forbindelse med en festival i Ålesund fik Momentium nok. "La os gøre det selv". Og sådan blev det.

Tikkio var først en billet- og varesalgsløsning udelukkene for Momentiums arrangementer, men har fra 2014 været sit eget selskab og blevet tilbudt som løsning til andre arrangør. 1.500% omsætningsøgning fra starten frem til i dag, viser blandt mange andre værdier, at der var et stort behov fra andre arrangører for en løsning baseret på lige netop Tikkios værdigrundlag:

"Sikkert, simpelt, smart"

Tutorials white purple

Udvikling

Systemet har siden starten været sikkert og enkelt at forholde sig til og det burde i vores øjne være selvsagt for ethvert billetsystem eller varesalgsløsning. Men det er i vores samspil med salgsdataen, rapporter og evalueringsværktøj, at vi er vores vigtigste opgave fremover. Her er tæt kontakt med vores arrangører og slutkunderne væsentlig. Og vi betrager i høj grad forholdet som et gensidig partnerskab.

Tikkio er foruden at være et billigere alternativ end vores konkurrenter også uden bindingstider. Vores konkurrenter opererer gerne med kontrakter som løber over flere år. I Tikkio kan en hvilken som helst - eller alle - arrangører forsvinde over natten, hvis vi ikke leverer godt nok. Dette holder os konstant på tæerne. Vores arrangører bliver hos os, fordi de vil, ikke fordi de skal.

I årene efter opstarten har Tikkio udviklet så en del fra det, vi var en gang. Vi er blevet endnu mere brugervenlige, og har fået væsentlig mere funktionalitet. Men forretningsfilosofien er den samme og vi er fortsat udviklet, drevet og ejet af folk med betydelige kompetencer og en kæmpe kærlighed til event branchen.