Skip to content

Opbyg loyalitet over for sponsorer, leverandører og faste kunder

Sørg for, at de, der er loyale kunder, får ekstra gode vilkår med lavere priser, mulighed for at købe før andre osv.

Som arrangør har du nogle kunder, der er vigtigere end andre. Det er dem der gentagende gange kommer til dine begivenheder, dem som bruger ekstra mange penge på fx. Mad og eller drikke når de er der og som efterfølgende snakker godt om dig og dine arrangementer. Det kan være en fordel at behandle disse ambassadører ekstra godt. Men hvem er de? Man kan ofte opdele ambassadører i to grupper:

1. Loyale kunder.

Det er dem, der køber oftest og / eller følger dig. Hvis du har en nyhedsbrevløsning, hvor folk er tilknyttet eller en Facebook-side, så kan du starte der. Frigør billetterne først til dem, der er på nyhedsbrevet, eller slip dem udelukkende på din Facebook-side. Så vil de, der følger ekstra godt på dig, føle sig lidt ekstra specielle og kan sikre en billet før andre. Hvis du også sænker prisen lidt, vil det stimulere salget yderligere. De, der ikke er på listen eller følger på Facebook, kan høre om dette fra en person, der er “insider” og vil dermed tilmelde sig et nyhedsbrev eller som din Facebook-side.

2. Partners og sponsorer.

Nogle kan have sponsoreret din begivenhed. Andre har partnere inden for design, marketing, rigging, mad og drikke mv. Sørg for at disse også har adgang til billetter først og måske til en lavere pris end alle andre. De er måske bekymrede for de kommercielle dele af din begivenhed, men de er også private, der ofte kan være interesserede i dine begivenheder som en del af deres egen meningsfrie fritid eller som kundepleje over deres egne kunder og kontakter.

TL;DR

  • Loyale kunder, sponsorer og andre, der skal karakteriseres som VIP’er, er vigtige for din rentabilitet. Benyt lejligheden til at behandle disse særligt godt.

Daglig leder i Tikkio International | Medejer - Jeg har en baggrund fra kommunikation, salg, produkt og forretningsudvikling. Løsningsorienteret og utålmodig af natur. Mit yndlingsværktøj er videokonferenceopløsningen AppearIn. Mine største musikalske helte er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.