Skip to content

Personlig QR kode (Tikkio Wallet) og enkeltstående billetter

I dette indlæg forklarer vi de forskellige typer af billetter, du som arrangør kan møde ved indscanningen til dit arrangement.

Tikkio bestræber sig altid at være det bedste, simpleste og sikreste billetsystem på markedet.

Derfor har vi valgt at indfører en Wallet eller Personlig QR funktion til gæsterne. Denne funktion har til formål at samle alle gæstens aktive billet (som er købt hos Tikkio) i en samlet “Wallet”, og gør det muligt at scanne flere billetter til samme arrangement på én gang. Dette kan både være meget tidsbesparrende for gæster og arrangørerne/afviklerne.

Tikkio Wallet vil ligne en QR-kode på samme måde som enkeltstående billetter, men kan gemme på flere billet til samme arrangement. Derfor er det vigtigt for dig som arrangør at være opmærksom på dette når du scanner.

Nedenfor vil du se de forskellige eksempler på Tikkio Wallet eller personlig QR og enkeltstående billetter, som du ville kunne møde i forbindelse med scanning af billetter.

Tikkios bruger app

Hvis dine gæster har hentet Tikkios bruger app, vil de automatisk anvende Tikkio Wallet som kan indholde flere billetter. Gæstens smartphone vil således se således ud:

Når du scanner denne type, kan scanneren vise om der er en eller flere billetter til det givne arrangement.

2 andre former af Wallet/personlig QR

Du kan ligeledes møde 2 andre versioner af den personlige QR kode. Disse kan både være printede eller på gæsternes mobile enheder. Disse former bliver tilsendt til gæstens mail efter endt køb eller som del af kvitteringen. Disse kan også scannes på samme måde som bruger appen eller enkeltstående billetter.

Enkeltstående billetter

Denne billettype indholder, som navnet angiver, kun én billet. På billetten vil der ligeledes være en QR kode. Denne kode ville dog kun kunne scannes én gang. På denne billettype vil der også fremgå billetinformationer som ikke fremkommer af de andre billettyper som er blevet præsenteret ovenfor.

 

TL;DR

  • Du kan møde forskellige billettyper ved indscanningen til dit arrangement
  • Du kan møde enten personlige QR koder som indeholder flere billette eller enkeltstående billetter
  • Ovenfor ses visuelle eksempler på de forskellige billettyper

Har du spørgsmål til vores billetsystem eller indscanningen til dit arrangement, skal du ikke tøve med at kontakte os på support@tikkio.com eller via chatfunktionen i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.