PRIVATLIVSERKLÆRING

Behandling af personoplysninger hos Tikkio AS

Når du bruger vores website/app og/eller er i kontakt med os for at bestille og købe billetter og varer gennem vores tjeneste, behandler vi personoplysninger om dig. Nedenfor finder du derfor information om de indsamlede oplysninger, hvorfor vi gør dette og dine rettigheder knyttet til behandling af oplysningerne.

For spørgsmål du måtte have om vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte support@tikkio.com.

1. Hvilke data samler vi og hvordan?

1.1. Ikke-oprettede brugere

Hvis du kun besøger de offentligt tilgængelige dele af vores website/app, indsamler vi ikke personoplysninger om dig. Vi kan dog automatisk indsamle information om dine besøg, såsom adfærdsmønstre. Information som indsamles på denne måde indeholder ikke oplysninger om kontaktinformation, eller nogle andre typer personoplysninger, og denne type information bruges kun i samlet form for at analysere, drive og udvikle websitet/appen, uden at informationen kan knyttes til enkeltpersoner.

1.2. Oprettede brugere

Når du er logget ind som bruger på vores website/app, indsamler og gemmer vi personoplysninger om dig. Personoplysninger som indsamles af os vil omfatte fuldt navn, brugernavn, mailadresse, telefonnummer og postnummer. Fra tid til anden vil du også blive bedt om at oplyse andre personoplysninger, såsom præferencer og erfaringer. Det være sig i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at vi eller arrangørerne kan levere den tjeneste, som du efterspørger.

2. Hvordan bruger vi brugerens personoplysninger?

2.1. Tjenester

i) Vi eller de arrangører som benytter sig af vores tjeneste, bruger personoplysninger til at fuldføre bestillinger, levere de tjenester, du har bedt om og administrere brugerforholdet. Behandlingen sker på grundlag af at opfylde en aftale med dig.

ii) Vi eller de arrangører som benytter sig af vores tjeneste, bruger også personoplysninger til at komme i kontakt med dig, f.eks. ved aflysninger af arrangementer, ændringer til arrangementstart el.lign., eller når anden vigtig information i tilknytning til dit køb hos os skal kommunikeres til dig. Behandlingen sker på grundlag af at opfylde en aftale med dig.

iii) Besvare henvendelser som kommer ind til os. Navn, telefonnummer, mailadresse og eventuelle andre personoplysninger som måtte følge af henvendelsen, herunder tidligere køb via website/app. Behandlingen af personoplysningerne sker på grundlag af en interessevurdering. Vi har vurderet det således at dette ofte er nødvendigt for os, for at hjælpe dig med det, du har henvendt dig om.

Du skal acceptere vores brugerbetingelser for at få adgang til Tikkios tjenester ifbm. hvert køb. Disse ligger til enhver tid opdateret her: https://tikkio.com/cart/info

2.2. Markedsføring

Vi bruger dine personoplysninger til markedsføring ved at udsende nyhedsbreve og give information om vores virksomhed. Behandlingen sker på grundlag af samtykke fra dig.

2.3. Cookies

Når du besøger tikkio.com, samtykker du til, at vi bruger cookies. Dvs. at små datafiler sendes fra vores website og lagres på din digitale enhed. Disse er nødvendige for at vores løsning skal fungere i forbindelse med navigation, login og bestilling:

• Vores cookies husker dine valg på websitet for at øge brugervenligheden.
• Vores cookies hjælper Tikkio med at forstå brugen af vores website, så vi kan forbedre funktionalitet og brugervenlighed.
• Vores cookies bruges til at vise dig annoncer for Tikkio på andre websites.

Du kan foretage ændringer i brug af cookies eller slå dem fra via indstillingerne i din browser. Tjek hjælpesiderne for din browser, søg på nettet om temaet eller besøg aboutcookies.org. Ændrer du i indstillingerne for cookies eller slår dem fra, kan vi ikke garantere, at vores website fungerer som det skal og Tikkio kan ikke holdes ansvarlige for fejl.

3. Udlevering af personoplysninger til andre, datasikkerhed

Dine personoplysninger vil blive udleveret til samarbejdspartnere af Tikkio i forbindelse med gennemførsel af køb af varer og tjenester fra vores website/app. Bl.a. for at arrangøren skal kunne komme i kontakt med dig, f.eks. ved aflysninger af arrangementer, ændringer til arrangementstart el.lign., eller når anden vigtig information i tilknytning til dit køb hos os skal kommunikeres til dig.

Vi giver ikke dine personoplysninger til andre med mindre der foreligger et lovligt grundlag for en sådan udlevering. Eksempler på et sådant grundlag vil typisk være en særskilt aftale med dig eller et lovgrundlag som pålægger os at udlevere informationen.

4. Datasikkerhed

Al information om købshistorik med billetter og varer købt bliver af Tikkio behandlet strengt konfidentielt og indenfor rammerne af den til enhver tid gældende lovgivning på området.

Det samme gælder for bankoplysninger, som håndteres udelukkende af PayEx.

Al information hos Tikkio krypteres og er sikret med SSL-certifikater (Secure Socket Layer).

Al data hos Tikkio er placeret hos Copyleft, som har sin egen serverpark i egne lokale hos Digiplex i Oslo - af mange betragtet som Norges bedste IT Housing-center. Digiplex har høj, fysisk sikring, med døgnbemandet vagtcentral. Der er intern og ekstern overvågning, afspærret sikkerhedsområde rundt om hele bygningen, og fuld adgangskontrol for både bygningen, korridorer og enkeltrum. De har også et sekundært datacenter i Mølleparken i Oslo, i samme bygning som Copyleft har sine kontorlokaler. Centeret har god fysisk sikring, nedkøling, fibernetværk og UPS-støttet strøm. Det bliver alligevel kun benyttet til sekundære tjenester som backup, udviklingsservere, lab, ol. Her findes kun certificerede maskinvarer indenfor 24/7 serviceaftaler. Alle disse tjenester og serverne er underlagt norsk jurisdiktion, og kun norske ansatte har tilgang til vores kernesystemer. Copyleft har en streng politik og procedure for flytning af data og systemer således at vores kunders indhold ikke skal udsættes for andre landes lovgivning.

5. Lagringstid

Vi gemmer dine personoplysninger hos os så længe det er nødvendig for det formål personoplysningerne blev samlet ind til.

Dette betyder for eksempel at personoplysninger som vi behandler på grundlag af dit samtykke slettes, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Personoplysninger som vi behandler for at opfylde en aftale med dig, slettes når aftalen er opfyldt og alle pligter som følger af aftaleforholdet er opfyldt, med mindre der foreligger samtykke fra dig til videre behandling og lagring eller et lovmæssigt krav om at personoplysningerne fortsat skal gemmes.

For at kunne besvare henvendelse fra dig om dine billet- og varekøb og eventuelle retskrav du mener at have i tilknytning til købet, har vi vurderet det som nødvendigt at gemme dine billet- og varekøb i op til tre år efter at aftaleforholdet er afsluttet på et særskilt område. Dit privatliv er imidlertid varetaget ved at vi ikke bruger personoplysningerne til andet formål end at bistå dig ved dine henvendelser.

6. Dine rettigheder når vi behandler personoplysninger om dig

Du har ret til at kræve indsigt, rettelse eller sletning af personoplysningerne, som vi behandler om dig. Du har endvidere ret til at kræve begrænset behandling, rette indsigelser mod behandlingen og kræve dataportabilitet. Du kan læse mere om indholdet i disse rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: datatilsynet.dk

For at tage dine rettigheder i brug skal du kontakte support@tikkio.com eller ringe til (+47) 411 49 000. Vi vil svare på din henvendelse så hurtigt som mulig, og senest indenfor 30 dage.

Vi vil bede dig om at bekræfte din identitet eller opgive yderligere information før vi kan lade dig tage dine rettigheder i brug overfor os. Dette gør vi for at være sikre på at vi kun giver adgang til dine personoplysninger til dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage for behandling af personoplysninger hos os. Den enkleste måde at gøre dette på, er ved at tage kontakt til support@tikkio.com.

7. Klager

Såfremt du mener at vores behandling af personoplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måder bryder privatlivslovgivningen, kan du klage til Datatilsynet.

Du finder information om hvordan man kontakter Datatilsynet på Datatilsynets hjemmeside: datatilsynet.dk.

7. Ændringer

Hvis der skulle ske ændringer af vores tjenester eller ændringer i lovgivningen om behandling af personoplysninger, kan det medføre forandring i informationen, som du er blevet givet her. Hvis vi har dine kontaktoplysninger vil vi gøre dig opmærksom på disse forandringer. Ellers vil opdateret information altid kunne findes lettilgængeligt på vores hjemmeside.

 

Behandlingsansvarlig for personoplysningerne, som vi behandler, er Tikkio AS/ daglig leder Kjetil Aarseth. Kontaktinformation til behandlingsansvarlig er:

Adresse: Sjøvegen 77, 6052 Giske, Norge
Organisationsnr: NO 913 135 229

For spørgsmål du måtte have om vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte support@tikkio.com.

LINKEDIN

Nyhedsbrev for arrangører

Få inspiration direkte i indbakken 💡

  • Tips, tricks & analyser fra eventbranchen.
  • Anbefalinger til digitale værktøjer og marketing.

Tusind tak for interessen!

Der skete en fejl