Skip to content

Dette indlæg introducerer dig, som arrangør, til Tikkios tre forskellige rapporttyper, samt hvordan du opsætter indstillingerne i Event manager.

Vi, hos Tikkio, ved hvor vigtigt det er at have adgang til relevante og brugbarer data, når du forbereder, afvikler og evaluerer på dit event. Derfor opererer Tikkio med tre forskellige rapporttyper. Alle disse tre typer er altid tilgængelige i Event manger under fanen “konto og rapporter”.

 

De tre forskellige rapporttyper er følgende:

 1. Udbetalingsrapporter
  • Disse rapporter genereres automatisk ud fra Nets udbetaling.
  • Alt salg opgøres månedligt.
  • Du vil modtage disse rapporter automatisk pr. mail + udbetalingsrapporterne kan genfindes under fanen “konto og rapporter” i Event manger.
 2. Manuelle rapporter
 3. Automatiske rapporter

TL;DR

 • Tikkio har 3 forskellige rapporttyper
 • I dette post finder du guides til opsætning af rapporttyperne

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp med opsætning eller spørgsmål til rapporteringen. Den letteste måde er ved at skrive til os i livechatten, som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.