Skip to content

Del salgstal med management, artister og andre

Du kan nemt dele salgstal med management, kunstnere og andre

Tikkio har som mål at blive det bedste billetsystem på markedet. Det handler om så meget mere end blot at sælge billetter. Det handler også om at øge kompetencen ud over selve billetløsningen. Og det er ofte det bedste råd gratis. Et af disse tips er at reducere administrationstiden ved at informere kunstneren, management og andre om, hvordan salget går.

I stedet for at informere kunstner, management og andre, der ønsker at vide, hvordan salget går gennem opkald og e-mails, kan du nemt dele dine salgstal med Tikkio som billetsystem ved at kopiere den lange unikke internetadresse i øverste højre hjørne, når du indtaster arrangementet. Hvis du allerede har indtastet arrangementet, skal du trykke på Rediger begivenhedsoplysninger for at få det op.

Alle dem, der har linket, kan så holde øje med, hvordan tingene går i realtid.

Du kan også dele numre via e-mail hver dag, ugentlig osv. Ved at gå til Konto og rapporter, derefter dele rapport og følge instruktionerne derfra.

TL;DR

  • Spar tid ved at bruge Tikkio som mere end blot et billetsystem
  • Giv kunstnere, ledelse og anden adgang til salgstal, så du behøver ikke bruge tid på at orientere dem

Vi ønsker at blive det bedst mulige billetsystem, så kontakt med dig og andre arrangører er afgørende.

Tøv ikke med at kontakte support@tikko.com, hvis der er spørgsmål til denne funktion eller andre funktioner i billetløsningen.