Skip to content

Red kulturen

Corona-virussen har enorme konsekvenser for samfundet som helhed, både helbredsmæssigt og økonomisk. En af de brancher, der blev ramt tidligst og hårdest er kulturen.

Størstedelen af ​arrangører, kunstnere, teknikere og andre, der lever af at samle mennesker, har mistet levebrød og livsværk fra den ene dag til den anden.

Vi gør nu alt i vores magt for, at være med til at redde kulturen.

hjerte4
tikkio-support-culture-money
96-dk
3-dk
1-dk

Udbetaling

96% af det indsamlede beløb udbetales hver uge til modtageren af donationerne. Der pålægges ingen gebyrer på donationerne for giveren.

Vores andel

Vi fratrækker 4%, som vi dækker transaktionsomkostninger og øvrig drift med. Desuden donerer vi 1% videre til de brancheorganisationer, der nu kæmper for at kunstnere, arrangører, teknikere og andre kulturarbejdere skal have en lysere fremtid. Det bliver med andre ord ikke donationer, som kommer til at redde os, men hvis vi alle redder kulturen, så har vi stadig nogle kunder at arbejde med efter krisen.

For alle

Ud over de mange arrangører og kunstnere, der allerede er registreret hos Tikkio, er det muligt for nye arrangører og kunstnere at registrere sig næsten øjeblikkeligt. Alt hvad du behøver er et CVR-nummer. Hvis du gerne vil i gang, men ikke har nogen virksomhed, så tag kontakt til os - måske vi kan hjælpe af anden vej.

Et par tanker bag

"Tikkio blev grundlagt af kunstnere og arrangører og ejes og drives stadig af branchefolk. Vi har haft tunge dage sammen med de arrangører og kunstnere, der bruger vores løsning i dag. Efter det første chok besluttede vi at bide tænderne sammen og kæmpe for at hjælpe med at redde branchen, som vi er så afhængige af og glade for at være en del af"

Kjetil Aarseth, CEO

"Der er økonomisk hjælp på vej fra staten, men der er stadig ingen horisont på hvor længe sundhedskrisen vil vare. Så hvis kulturlivet skal overleve på den anden side, så kræver det også opbakning direkte fra brugerne af kulturudbuddet - lige nu og her. Det kan eksempelvis være gennem donationer, som vi derfor har gjort muligt på vores platform."

Tobias Kippenberger, dansk direktør

Bed om hjælp

Det er svære tider for alle, men hvis man ikke beder om hjælp, så kommer den sjældent af sig selv. Når du modtager donationer gennem Tikkio, så går 3% til os, 1% til branchen og 96% udbetales til dig hver uge.

START INDSAMLING

Så snart du har oprettet en arrangørkonto hos os, så kan du aktivere donationer med et enkelt klik, samt oprette din første Måske-Billet.

KAN VI GØRE MERE?

Vi arbejder i døgndrift i øjeblikket, og knokler videre for at udvikle flere tiltag. Har du flere gode idéer til, hvordan vi kan hjælpe hinanden?

#BeholdDinBillet

Behold din billet til den udskudte koncert! Det hjælper både spillested og artist i en svær tid. Musikken spiller videre på den anden side!

#BeholdDinBillet

Tikkio støtter op om Dansk Lives kampagne #BeholdDinBillet og opfordrer til at du som billetkøber beholder din billet til et udskudt arrangement. Det hjælper både spillested og artist i en svær tid.

Hvis du har lyst til at læse mere om kampagnen fra Dansk Live kan det gøres her

89932956_1794507254017849_7057002979567599616_o