Skip to content

Relaterede events i kurven

Nu vises arrangørenes relaterede events direkte i handlekurven. På den måde får billetkøberne et nemt overblik over hvilke events, arrangøren har på programmet.

Vi oplever tit at vores arrangører har mange spændende events på programmet. Det vil vi selvfølgelig gerne vise frem og gøre det nemmere for billetkøberne at tilvælge. Derfor har vi indført relaterede events som en direkte del af købsflowet.

Når en billetkøber går ind og klikker på en varer, ligger den i kurven og klikker fortsæt vil kurven automatisk poppe ud fra højre side af skærmen. Har får billetkøberen mulighed for at gå direkte til “kassen” eller browse i arrangørens øvrige relevante events.

Billetkøberen har ligeledes mulighed for at klikke sig direkte tilbage på arrangørens hovedside og se alle arrangørens events.

 

TL;DR

  • Der vises relaterede events direkte i kurven
  • Dette giver bedre overblik for billetkøberen
  • Øger købefristelsen

Har du spørgsmål til vores billetsystem eller ris/ros er vi altid til at kontakte på support@tikkio.com eller i chatfunktionen i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.