Skip to content

Statistik og analyse af alle de tal, der kommer ind i billetsalget, er vigtige for at øge din ekspertise.

Statistik og analyse giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger. Tikkio er mere end blot et billetsystem. Der er også en løsning, der gør det muligt for dig at se din aktivitet med et analytisk blik.

Hurtigt overblik

Download appen Tikkio Stats. Dette giver dig med, et par klik, et overblik over, hvor meget der sælges. Hvis du vil se, hvor meget der sælges og scannes, kan du hente Tikkio Scan-appen.

Gå i dybden

For at se mere statistik, gå til Event Manager. Her finder du antallet af salg, salg pr. Dag, hvor dine købere kommer fra, bl.a. Opdateringerne er i realtid. Under Billetter og Varer får du et overblik over salget dag for dag. Under deltagerne kan du se hvem der har købt. Du kan også udtrække deltagerlister i flere formater og lave dine egne analyser. Under Scan Log har du også et fuldt overblik over, hvornår scanningen er foretaget. Du kan også gå til konto og rapportere og køre rapporter der. Der kan du også vælge periode, billettype mm.

Google Tag Manager og Facebook pixel

For endnu mere statistik, gå til Konto og Rapporter og vælg derefter Marketing. Derefter kan du indsætte din egen Google Tag Manager (sporingskode) og faxbogspixel for yderligere information om købers salgsniveau, konvertering og demografi. For yderligere statistik kan du vælge at tilføje flere spørgsmål end standardproblemerne med brugerregistrering, når du opretter billetfaner under elementet “Kræv yderligere deltageroplysninger”. Vær lidt forsigtig med at få for meget information – oplevelsen viser, at jo flere oplysninger der indsamles, desto højere er antallet af personer, der vælger at slippe købet. Meget af de oplysninger, du vælger at spørge dig, kan du finde ud af via Facebook Pixel eller muligvis spørge et valg, der har valgt at købe billetten allerede.

TL;DR

  • Tikkio sikrer, at mange tal og oplevelser er samlet for dig i billetsystemet.
  • Du får hurtig adgang til salgstal via Tikkio Stats app.
  • Du kan få meget detaljeret viden om salgstal, salgstal, deltagere, geografi og meget mere gennem Event Manager

En vellykket begivenhed starter og fortsætter med gode analyser. Tikkio er meget mere end et billigt billetsystem. Det er også et sted, hvor du finder hvad du behøver at vide om tidligere begivenheder og hvordan det er lige nu, så du kan planlægge og evaluere bedre. Dette er et oplagt fokusområde fremadrettet, og mere og mere funktion kommer til at ske. Hvis der mangler noget, så tøv ikke med at kontakte os på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.