Support

Refundere/fortryde køb
Vi har desværre ikke mulighed for at refundere fejlkøb på vegne af arrangøren. Billetter er ikke omfattet af lovgivningen om fortrydelsesret, så arrangøren har heller ikke pligt til at refunderer dine køb – med mindre arrangementet aflyses. Du kan prøve at sælge din billet eller forære den væk. For at sælge den kan du gå til www.tikkio.com og gå til "Mine køb", og klikke "Vis billet" for at downloade billetten som PDF. Denne PDF kan du trygt sende, printe og give til en eventuel køber. Find evt. koncertens begivenhed på Facebook, hvor der tit handles billetter mellem brugere. Benyt aldrig Viagogo eller lignende tjenester.
Tom indkøbskurv når du handler
Dette skyldes højst sandsynligt, at du bruger en browser, der er forældet. Opdater browserens software, brug en anden browser eller køb gennem vores gratis app til iOS eller Android, så løser problemet sig i langt de fleste tilfælde. Kontakt os nederst på denne side, hvis du fortsat oplever problemer, så hjælper vi dig videre.
Jeg kan ikke finde mine billetter

Du kan altid finde dine billetter ved at logge ind på vores site og gå til "Min brugerkonto".

Hvis du har mistet dit password, kan du få et nyt ved at gå til tikkio.com/login/forgot og skrive din mailadresse i feltet derinde. Følg så instruktionerne på skærmen. Hvis du ikke modtager en mail med bekræftelse, så tjek dit spam-filter. Sørg også for at du har skrevet den samme mailadresse, som din konto er oprettet med hos os.

Fejl ved betaling

Hvis du oplever at din ordre bliver gennemført, men du ikke modtager dine billetter, så skyldes det typisk en fejl i enten din browsers software eller en kommunikationsbrist med din bankforbindelse. Sørg for at din software er ajour, og forsøg så at gennemføre ordren endnu en gang. Ind i mellem vil begge dine forsøg fremgå af din netbank, men den ene postering vil typisk være en reservation, der bliver slettet igen efter 2-3 bankdage. Hvis du mod forventning oplever at dit kort bliver belastet flere gange end tilsigtet, så refunderer vi selvfølgelig det ene af købene. Kontakt os nederst på denne side.

Ændre billet

Vi kan ikke ændre billetter som allerede er købt. Men du kan kontakte arrangøren direkte, og forhøre dig, om de vil refundere dit første køb, hvis du køber en ny billet. Arrangøren kan anmode Tikkio om at bistå refunderingen, men vi kan ikke hjælpe uden direkte besked fra arrangøren.

Glemt password
Hvis du har mistet dit password, kan du få et nyt ved at gå til tikkio.com/login/forgot og skrive din mailadresse i feltet derinde. Følg så instruktionerne på skærmen. Hvis du ikke modtager en mail med bekræftelse, så tjek dit spam-filter. Sørg også for at du har skrevet den samme mailadresse, som din konto er oprettet med hos os.
Jeg vil gerne slette min konto

Du har altid mulighed for at slette din konto hos Tikkio.

Dette kan gøres på følgende måde:

1. Log ind på Tikkio

2. Klik på fanen “Min brugerkonto” øverst i højre hjørne.

3. Klik herefter på “Mine brugeroplysninger

4. Scroll ned på siden og klik på knappen “Slet konto

Oplever du komplikationer med dette er du mere end velkommen til at kontakte os på support@tikkio.com

For meget trukket?

Hvis det ser ud til, at du er blevet trukket for meget for dit køb, så skyldes dette som hovedregel, at der har været en kommunikationsbrist med din bankforbindelse i forbindelse med købet. Der vil typisk være tale om en reservation, ikke et træk, og du kan regne med at dette forsvinder af sig selv i løbet af 2-3 bankdage.

Billetter købt privat - videresalg

Tikkio eller arrangøren kan ikke garantere gyldigheden af billetter, som du ikke har købt gennem officielle kanaler. Du løber selv risikoen for om billetten afvises i forbindelse med billetkontrol under arrangementet.

Navn på billetkøber

Navn på billettkøber har som regel ingen betydning for hvem, der kan bruge billetten. Den person, som har billetten med den læsbare QR-kode kan bruge den, selv om personens navn ikke står på billetten. Der kan dog forekomme særtilfælde, hvor arrangøren vælger at sælge personlige billetter, men dette skal angives tydeligt og præcist fra arrangørens side. Hvis du er i tvivl, så kontakt arrangøren direkte.

Hvordan får jeg adgang/udlevering af varer?

QR-koden for de gældende billetter eller varer identificerer, at du har gennemført et køb. Vis QR-koden i indgangen, baren eller hvor du end skal have adgang/udlevering af varer. Du kan vise den frem via skærmen på din smartphone eller ved at printe den ud på papir. Husk at koden er unik for den gældende bestilling, og du bør ikke give den til nogen, som ikke skal kunne tage den i brug.

Jeg har købt flere billetter, og vi kommer ikke samtidig. Hvad gør jeg?

I forbindelse med dit billetkøb, har du modtaget en mail med en PDF-fil. Den første side i PDF-filen viser din "Tikkio Wallet" QR-kode. Når denne kode scannes, så kan alle dine købte billetter indløses på én gang.

I den samme PDF-fil finder du også alle enkeltbilletter, som du har købt - de følger fra side 2 og frem i filen. Disse enkeltbilletter kan du fordele mellem forskellige tiltænkte brugere af billetterne.

Vi anbefaler aldrig at dele din "Tikkio Wallet" QR-kode med andre, men hvis uheldet alligevel er ude, så kan du kontakte os nederst på siden her, og bede os om at nulstille koden.

Praktisk info

Hvis du har spørgsmål til praktisk info, såsom åbningstider, dagsprogrammer el.lign., så bør du kontakte arrangøren direkte. Du finder arrangørens navn under stamoplysningerne for eventet, som du er interreseret i.

Ledsagere & aldersgrænser

Hvis du er i tvivl om reglerne for ledsagere eller aldersgrænser for et event, så skal du kontakte arrangøren direkte. Du finder arrangørens navn under stamoplysningerne for eventet, som du er interesseret i.