Skip to content

Support | Danmark

Søg i vores FAQ efter svar på dine spørgsmål, eller kontakt vores verdensklasses support team for yderligere hjælp – vi svarer altid indenfor max. 24 timer.

FAQ

COVID-19

Vi modtager forståeligt en del henvendelser omrking COVID-19.

 

Derfor har vi udarbejdet en artikel på baggrund af regerings retningslinjer. Vi henviser alle til at læse denne før du tager kontakt til arrangøren eller os.

https://tikkio.com/c/dk/covid-19/

Jeg kan ikke finde mine billetter

Du kan finde dine billetter ved at logge på www.tikkio.com med din e-mail-adresse og adgangskode.

Gå derefter til "Min brugerkonto". Der har du et komplet overblik over alle de billetter og varer, du har købt. Købsbekræftelse med link til billetter sendes også via e-mail.

Hvis du har flere e-mail-adresser, skal du kontrollere, om du kan have en konto registreret for nogen af ​​disse. Kontroller også spam / spam.

Refundere/fortryde køb
Vi har som udgangspunkt ikke mulighed for at tilbagebetale køb på vegne af arrangøren. Hvis arrangøren har bedt dig kontakte os angående refunderinger, så skal du skrive til os ved at klikke på "Hjælp" (eller "?") i nederste, højre hjørne på denne side.
 
Billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Du kan prøve at sælge det eller give det væk. For at sælge det sikkert skal du gå til www.tikkio.com og gå til "Min brugerkonto" og klikke på "Vis billet" for at downloade billetten som PDF. Dette kan du sikkert sende, udskrive og give væk til enhver køber.
Glemt password
Gå til https://tikkio.com/login/forgot, og indtast din e-mail-adresse der. Hvis du ikke kan finde en e-mail med bekræftelse, skal du først kontrollere dit filter for spam / spam / junk mail, hvis det er der, hvis ikke, oprette en ny brugerkonto.
For meget trukket?

Hvis det ser ud til, at du har betalt for meget for dit køb, eller at du ikke har modtaget billetter, skyldes dette normalt en kommunikationssvigt med din bank. Så er dette bare en reservation. De forsvinder normalt inden for få minutter, men kan i nogle tilfælde tage op til en bankdag. Kontakt os, hvis det skulle tage længere tid.

Billetter købt privat - videresalg

Køb og salg foretaget uden uden om Tikkio sker på eget ansvar. Billetter, der købes privat, kan hverken vi eller arrangøren garantere gyldigheden af.

Jeg har købt flere billetter, og vi kommer ikke samtidig. Hvad gør jeg?

For at få enkeltbilletter skal du logge på www.tikkio.com og gå til "Min brugerkonto". Der kan du vælge "Vis billet" for at downloade en PDF-fil pr. Billet. For at undgå problemer ved indgangen til arrangementet, anbefaler vi, at alle billetter downloades som enkeltbilletter og bruges separat. Så undgå at bruge den personlige QR-kode, der er fremkommer i kvitteringen.

Tom indkøbskurv når du handler
Dette skyldes sandsynligvis, at du bruger en forældet browser. Opdater din browser, brug en anden, eller køb via vores app, så ser du, hvordan det fungerer. Fortæl os, hvis du ikke kan, og vi hjælper dig videre.
Jeg vil gerne slette min konto

Du har altid mulighed for at slette din konto hos Tikkio.

Dette kan gøres på følgende måde:

1. Log ind på Tikkio

2. Klik på fanen “Min brugerkonto” øverst i højre hjørne.

3. Klik herefter på “Mine brugeroplysninger

4. Scroll ned på siden og klik på knappen “Slet konto

Oplever du komplikationer med dette er du mere end velkommen til at kontakte os på support@tikkio.com

Ledsagere & aldersgrænser

Hvis du er i tvivl om reglerne for ledsagere eller aldersgrænser for et event, så skal du kontakte arrangøren direkte. Du finder arrangørens navn under stamoplysningerne for eventet, som du er interesseret i.

Magnfying glass white purple

Leder du efter noget andet?