Skip to content

Tæller i døren og anden ankomststatistik

Du kan bruge Tikkio til at holde styr på, hvor mange der scannes, og hvilken type billetter der scannes. Dette er godt både til evaluering af den igangværende eller netop afsluttede begivenhed samt for planlægning af nye.

At holde øje med, hvor mange mennesker der deltager i en begivenhed er vigtige med hensyn til sundhed, miljø og sikkerhed samt med hensyn til salg. Hvis der stadig er plads til flere personer på din koncert eller festival, vil et godt overblik over hvor mange mennesker der er til stede, gøre det muligt at sælge flere billetter i døren. Også i evalueringen af en begivenhed kan tælling bidrage til bedre forståelse af begivenheden og planlægningen af ​​fremtidige begivenheder: Hvor mange scannes der på forskellige tidspunkter? hvornår blev de scannet ind? Hvilke billettyper scannes i? Og så videre.

Der er to måder at få et overblik for at holde tællingen:

1. Tikkio Scan app

Tikkio Scan-appen giver dig et overblik over, hvor mange personer der scannes til arrangementet, hvis du ønsker det. Når du opretter Scanner i Event Manager, kan du svare “Ja” til spørgsmålet om “Se statistik under scanning”. Derefter vises det samlede antal billetter på scannerenheden, og hvor mange af disse scannes. Men det kan være, at du som arrangør ikke vil have nogen frivillig i døren for at kunne se, hvor mange mennesker der er blevet scannet. I så fald vælger du nej, og så opretter du en separat scanner, som kun du ser. Så kan du følge live, selvom du sidder på kontoret eller i hjemmet. Tryk derefter på “Opret ny scanner”, vælg “Ja” på ovennævnte spørgsmål, og så har du som en arrangør en enhed, der holder kontrollen over tællingen for dig.

Ved at have vagter, frivillige eller lignende, kan du med en kliktæller have overblik over dem forlader arrangementet, hvor mange mennekser der er inde osv.  Dette gøres både af sikkerhedsmæssige årsager, men også for muligheden for at sælge flere billetter i døren, når folk forlader arrangementer og ikke kommer tilbage. Hvis folk får bånd og kan gå ind og ud, er det klogt at tælle både indgående og udadgående.

2. Event Manager statistik

I hovedmenuen i Event Manager finder du en separat menu kaldet “Scanning log”. Her kan du vælge tidspunktet for, hvornår du vil se scanningsfrekvensen i en bestemt periode. Dette er nyttigt for det

a) Evaluer den nuværende ordning

b) Planlæg fremtidige begivenheder

TL;DR

  • Du kan holde øje med, hvor mange personer der deltager i en begivenhed via Tikkio Scan og i Event Manager
  • Du kan også bruge “Scanning Log” for at se på bestemte tidsperioder til, hvornår billetterne scannes

Vi hos Tikkio gør vores yderste for at levere et simpelt og billigt billetsystem. Den afgørende faktor i den løbende udviklingsproces har tæt kontakt med arrangørerne. Hvis du har en tilbagemelding om tælling og scanning eller et andet emne, der vedrører vores forretning, bedes du kontakte os. Den hurtigste måde at komme i kontakt med er via chat-vinduet, som du finder på alle arrangørers sider, når du er online. Du kan også kontakte os på support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio International | Medejer - Jeg har en baggrund fra kommunikation, salg, produkt og forretningsudvikling. Løsningsorienteret og utålmodig af natur. Mit yndlingsværktøj er videokonferenceopløsningen AppearIn. Mine største musikalske helte er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.