Skip to content

Scanning af billetter

Denne guide viser dig, som arrangør, hvordan du anvender Tikkios mobile-scannings funktion. Fra hentning og oprettelse af scanner til "ready-to-go".

Oprettelsen af scanner funktionen består af følgende 3 led

  1. Opret scanner i Event manager
  2. Hent scanner-app
  3. Login på scanner-ap

Alt hvad du foretager dig i Event Manager forbliver en kladde indtil du publicerer dit event, så du kan roligt prøve dig frem.

 

1. Oprettelse af scanner i Event manager.

Det første du skal fortage dig er at logge ind i event manager med din arrangørkonto på www.tikkio.com

Herefter skal du vælge det event som du ønsker at oprette en scanner til. Klik på eventet og du vil blive sendt til hovedsiden for arrangementet, hvor du bl.a. kan orienterer dig om omsætningen, antal solgte billetter mm.

Klik på fanebladet “scannere”, som det er angivet på billedet nedenfor.

 

Klik på fanebladet “Scannere” og du vil blive sendt til oprettelsen af en scanner funktion.

 

Du skal nu oprette en scanner og definerer hvilken type af scanner du ønsker. På “Scannere”- siden i Event manager vil der ligeledes være en trin-for-trin guide til oprettelsen.

Klik på “Opret scanner” og du vil nu blive bedt om, at vælge hvilke billetter og varer, din scanner skal kunne administrere, og hvis du er i tvivl, så vælger du blot alle tilgængelige.

Når dette er gjort klikker du på knappen “Opret scanner” og dine indstillinger vil blive gemt. Du har nu oprettet din første Tikkio Scanner funktion.

 

Når du opretter din scanner skal du vælge hvilke billetter og varer, din scanner skal kunne administrere.

 

Tip: Hvis du ønsker flere forskellige scanner til ét arrangement er det en god idé give et tydeligt navn til den enkelte scanner. 

 

2. Hentning af Scanner-app.

Hernæst skal du bruge en smartphone eller tablet, som skal fungere som din fysiske scanner.

På tabletten henter du vores app, “Tikkio scan”, som er gratis tilgængelig hos både Goggle Play og App Store. Du kan bruge de direkte links nedenfor eller hente dem via din device.

 

 

Når appen er hentet skal du til sidste fase som er at logge ind på scanneren.

3. Login på scanner.

Når appen “Tikkio scan” er åben på din tablet, bliver du bedt om at logge på et arrangement med QR-kode. Tryk på knappen “logg inn” på din tablet og hold den hen over QR koden, som du ser på denne side i din browser.

 

 

Du vil nu kunne se at du er logget ind på det givne event samt scanner navn på din tablet, som det er angivet på billedet nedenfor. Du kan nu trykke på Scan-knappen på din tablet og begynde at scanne billetter.

 

TL;DR

3 led i tilslutning af scanner

  • Opret scanner
  • Download app
  • Login på app

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp med opsætning af event- og billetdetaljer. Den letteste måde er ved at skrive til os i livechatten, som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.