Skip to content

Tilføjelse af TBA-tickets

Lige nu er det ikke muligt at afholde arrangementer, men en dag er krisen forbi, og folk kan begynde at mødes igen - en skønne dag! Du kan allerede nu give dine billetkøbere noget at glæde sig til med TBA-tickets.

Corona-virussen har enorme konsekvenser for samfundet som helhed både helbredsmæssigt og økonomisk. En af de brancher som blev ramt tidligst og hårdest er oplevelsesbranchen.

Vi gør alt for at holde hjulene i gang for artister, arrangører og andre aktører, der lever af at samle folk. Derfor har vi lanceret TBA-tickets.

Hvordan fungerer TBA-billetter?

I forbindelse med Corona-virussen er der oprettet en donationsløsning. Formålet med TBA-tickets er, at du måske som arrangør ikke ved præcist hvornår og hvor dit arrangement vil finde sted, men det er din intension at gennemfører et arrangement en gang i fremtiden. På den måde har du mulighed for at skabe et billetsalg ud i den lidt usikre fremtid, som kan gavne dig økonomisk – her og nu.

Alle TBA-tickets vil blive markeret med et lilla bånd, som det ses nedenfor. På den måde indikerer du overfor køberne, at der er tale om en såkaldt TBA-tickets og ikke en reguler billet som de kender den. Samtidig vil det fremkomme at tid og sted ikke er nærmere bestemt.

 

 

Oprettelse af TBA-billet

Hvis du er ny arrangør hos os og ikke har prøvet at oprette et arrangement eller billetter hos os før, og ønsker lidt bredere indsigt i opsættelse af arrangementer hos os kan du med fordel først læse denne guide.

Du opretter en TBA-Ticket på følgende måde

  1. Open Event Manager
  2. Klik på opret TBA-billet
  3. Udfyld de forskellige felter (Event Titel, beskrivelse mm.)
  4. Scroll ned og tryk gem
  5. Opret billetter på arrangement (som du plejer – nye arrangører: Klik her)
  6. Publicer arrangementet (som du plejer – nye arrangører: Klik her)

Du har nu oprettet din første TBA-arrangement

TL;DR

  • Opret TBA-tickets og få sikret en indkomst
  • Glæd dine billetkøbere med kommende arrangementer
  • Oprettes nemt – på samme måde som du plejer

Hvis du har spørgsmål TBA-tickets, oprettelse af arrangement eller billetter er du altid velkommen til at kontakte os i chatten i Event Manager eller på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.