Skip to content

Tilgang for regnskabsførende

VI har gjort det nemmere for vores arrangører at give de regnskabsførende adgang til de relevante tal ? ?

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores billetsystem, så det bliver mere simpelt, sikkert og smart at arbejde i Tikkios Event Manager.

Måske har du bemærket at vi har foretaget nogle ændringer af vores rapport udsendelser. Det har vi gjort for at forbedre sikkerheden og med fremtidig ændringer in mente.

Vi har lagt en ny tilladelse til for administratorer, hvor arrangøren kan tilføje sin regnskabsansvarlige med adgang til “Reports”. Så kan den regnskabsansvarlige selv trække de ønskede rapporter ud, og vil også modtage e-posten med notifikation om payout hver onsdag.

Dette aktiveres simpelt ved at:

NB: det er vigtigt at den regnskabsførendes mail er oprettet hos bruger hos os i forvejen. Hvis ikke kan det gøres her.

 

Nedenfor ser du et screenshot af hvordan det ser ud hos den regnskabsførende. Som det ses er der adgang til alle tidligere payout rapporter og det er muligt at generér manuelle rapporter med præcist den data som ønskes. Den regnskabsførende har altså ikke adgang til oprettelse af billetter, events eller andre indstillinger – blot de relevante tal og data.

 

 

TL;DR

  • Vi har gjort det nemmere at tilgå de relevante tal for regnskabsførende
  • Følg den simple guide for at sætte det op
  • Den regnskabsførende har udelukkende adgang til rapporter og data

Hvis du har spørgsmål til opsætningen af regnskabsførende eller andre dele af Event Manager, kan du kontakte os via chatfunktionen i Event Manager eller på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.