Skip to content

Top 5 supportanmodninger og spørgsmål relateret til begivenhed

Her finder du de mest typiske spørgsmål, der opstår i forbindelse med en begivenhed.

For os, der driver et billetsystem, ser vi et mønster, i de henvendelser og problematikker der sker forbindelse med begivenheder. Sådanne henvendelser tager tid og endnu vigtigere; Det koster dig som arrangør penge, da det kan betyde, at folk vælger ikke at købe en billet.

1: Ledsagerbevis:

Hvis du accepterer ledsagerbevis som gyldighed for deltagelse, skal du skrive det. Under alle omstændigheder. Hvis du ikke gør det, skriv det så også, MEN det er ikke anbefalelsesværdigt at have en sådan praksis. At tilgodese folk, der har brug for ledsagere, får gode kulturelle erfaringer, skal være et mål for os alle. Skriv f.eks. “Vi accepterer ledsagerbevis. Det betyder, at den person, der har brug for ledsager køber billetten, mens ledsageren skal have et gyldig bevis”.

2: Tilpasning til handicappede.

Indtast hvordan arrangementet er tilpasset de handicappede i beskrivelsen. Egen stand, egen indgang, egen parkeringsplads?

3: Aldersgrænser:

Indtast aldersgrænsen i beskrivelsen hver gang, ved hver begivenhed. Vær helt sikker på aldersgrænsen, før du skriver den ind. Hvis du ændrer den senere, er chancerne for, at nogen har købt før ændringen, og så kan der opstå problemer.

4: Hvornår spiller artisten/artisterne?:

Ved begivenheder, der varer i flere dage, er det en god idé at skrive hvilken dag og tid kunstneren spiller – ellers vil du opleve at mange har spørgsmål til dette. Det er ikke alle som vil købe billet til flere dage, hvis de kun har interesse i én kunstner. Åbner dørene tidligt, og lad kunstneren gå senere på  – typisk standup / revue mv. – Husk at indtaste hvornår begivenheden starter og slutter.

5: Hvad kan publikum medbringe af egne ting ?

Dette er typisk for udendørsfestivaler. For at undgå mange spørgsmål og irritation på forhånd er dette væsentligt. Gør det meget klart, hvad der kan medbringe i beskrivelsen også på Tikkio – paraplyer, stole, flasker, kamera mv.

TL; DR

 • De oftest stillede spørgsmål til støtte er;
  • Om du accepterer ledsagebeviser
  • Tilrettelæggelse for handicappede,
  • Aldersgrænser
  • Hvornår kunstnerne spiller
  • Hvad publikum må medbringe

Daglig leder i Tikkio International | Medejer - Jeg har en baggrund fra kommunikation, salg, produkt og forretningsudvikling. Løsningsorienteret og utålmodig af natur. Mit yndlingsværktøj er videokonferenceopløsningen AppearIn. Mine største musikalske helte er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.