Skip to content

Arrangørvilkår | Danmark

Vores priser er ekstremt gennemsigtige, og vi har ingen binding – så dette er de meget enkle vilkår for salg af billetter på vores platform

Opdatering: Corona-udbruddet og aflysning eller flytning af begivenheder:

Både Tikkios forpligtelser og vores arrangørers forpligtelser med hensyn til køb og begivenhedsbeskrivelser, herunder arrangørens ansvar for udførelsen af ​​begivenheden, herunder billetkøberens ret til refusion, ophører, hvis begivenheden påvirkes af en Force Majeure-situation før eller under begivenheden. Med Force Majeure menes årsager, der er uden for Tikkios og / eller arrangørens rimelige kontrol, såsom større udbrud, nationale sikkerhedsordrer eller instruktioner fra nationale eller lokale myndigheder.

 

OBS! PayEx, som er vores betalingsformidler, fortæller os, at de har valgt at afvige fra løbende betaling, og vil tilbageholde midler fra både dig som arrangører og Tikkio (provision) indtil videre og indtil den relevante begivenhed er afsluttet. Dette retfærdiggør de med risikoen for, at et arrangement ikke gennemføres på grund af karantænebegrænsninger som følge af coronavirus.

Hvad vi gør nu:

● Vi i Tikkio mener, at PayEx skal fortsætte med at foretage løbende betalinger, og vi er i kontakt med PayEx om dette.

● Vi fortsætter med at arbejde for, at PayEx skal betale som normalt.

● Vi leverer teknisk support til arrangører, der har brug for hjælp til at flytte begivenheder eller tilbud på erstatningsbegivenhed (er).

Vores anbefalinger til dig som arrangør?

● Følg med offentligheden i denne situation, hvor begivenheder udsættes eller annulleres på grund af smitte.

● Informer gennem begivenhedssiderne, at du er opmærksom på situationen og overvåger udviklingen nøje

● Overvej muligheden for at flytte begivenhederne og tilbyde erstatningsbegivenheder

● Overvej om man skal opretholde billettsalg til begivenheder, der er planlagt inden for en forventet periode med karantænebegrænsninger.

● Overvej risikoen for, at PayEx fortsætter med at tilbageholde billetindtægterne, der kommer ind nu, og om dette er noget, du kan leve med

Vi kæmper for kulturlivet, publikum og arrangørerne. En forudsætning for, at kulturen kan overleve, er, at pengestrømmene opretholdes, og at arrangørerne kan gennemføre deres begivenheder med forudsigelighed og likviditet.

Vi håber, at branchen snart kommer tilbage til det normale.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Arrangørvilkår

Tjeneste

Tikkio er en tjeneste der hjælper dig som arrangør og sælger. Vi leverer et stykke software udviklet til arrangementsafvikling, billetadministration og salg. Når du opretter en arrangørkonto, får du adgang til vores Event Manager backend, og kan sætte enhver begivenhed og billet til salg via vores platform.

Forretningsforhold

Køberne er i et direkte forretningsforhold med dig som sælger, og har ingen rettigheder over for Tikkio, som udelukkende tjener som mellemmand.

Pris

Tikkio modtager 4% af salgsprisen gennem platformen. Provisionen trækkes automatisk fra dit salg.

Udbetaling

Hver onsdag modtager du en udbetalingsrapport med alle dine begivenheder, hele dit salg og Tikkios provision. Din samlede nettoomsætning udbetales til din bankkonto samme dag direkte fra betalingsformidleren PayEx.

I helligdagsperioder kan rapporter og udbetalinger forsinkes på grund af bankernes åbningstider.

Refundering

Tikkio kan teknisk bistå med refusion af billetter, men du skal stille garantier til Tikkio, inden evt. refusion kan finde sted.

Under alle omstændigheder er Tikkio aldrig forpligtet til at håndtere eller hjælpe med refusioner - idet forretningsforbindelsen er mellem arrangøren og kunden.

Arrangørsupport

Arrangøren håndterer selv alt salg og administration via Tikkio Event Manager, men vores personale er tilgængelig til support og tekniske forespørgsler via flere kanaler.

Kundesupport

Vi tager kundesupport meget alvorligt, og supporterer enhver slutkunde, der måtte tage kontakt. Men da Tikkio udelukkende er mellemmand, kan det være nødvendigt for os at videresende visse forespørgsler til arrangøren.

Brugervilkår

Når du accepterer vores "Arrangørvilkår", accepterer du samtidig vores "Brugervilkår".