Skip to content

Arrangørvilkår | Danmark

Tjeneste

Tikkio er en tjeneste der hjælper dig som arrangør og sælger. Vi leverer et stykke software udviklet til arrangementsafvikling, billetadministration og salg. Når du opretter en arrangørkonto, får du adgang til vores Event Manager backend, og kan sætte enhver begivenhed og billet til salg via vores platform.

Forretningsforhold

Køberne er i et direkte forretningsforhold med dig som sælger, og har ingen rettigheder over for Tikkio, som udelukkende tjener som mellemmand.

Pris

Tikkio modtager 4% af salgsprisen gennem platformen. Provisionen trækkes automatisk fra dit salg.

Udbetaling

Afhængigt af hvilken betalingsløsning der er aftalt med Nets, modtager du en betalingsrapport, der indeholder en oversigt over salgsaktivitet for perioden, og betalingen foretages til den bankkonto, du har givet Nets.

I forbindelse med helligdage og røde dage kan rapportering og betaling blive forsinket på grund af bankdage.

Refundering

Tikkio kan teknisk bistå med refusion af billetter, men du skal stille garantier til Tikkio, inden evt. refusion kan finde sted.

Under alle omstændigheder er Tikkio aldrig forpligtet til at håndtere eller hjælpe med refusioner - idet forretningsforbindelsen er mellem arrangøren og kunden.

Arrangørsupport

Arrangøren håndterer selv alt salg og administration via Tikkio Event Manager, men vores personale er tilgængelig til support og tekniske forespørgsler via flere kanaler.

Kundesupport

Vi tager kundesupport meget alvorligt, og supporterer enhver slutkunde, der måtte tage kontakt. Men da Tikkio udelukkende er mellemmand, kan det være nødvendigt for os at videresende visse forespørgsler til arrangøren.

Brugervilkår

Når du accepterer vores "Arrangørvilkår", accepterer du samtidig vores "Brugervilkår".

Ændringer af vilkår

Tikkio forbeholder sig retten til at ændre både arrangør- og brugervilkår.