Skip to content

Værdien af dine egne hjemmesider

Hvad er værdien af din hjemmeside? og hvor meget trafik og salg genereres der egentligt igennem dine forskellige platforme?

Advarsel: Nogle af jer kan finde den kommende tekst lidt irriterende eller måske stødende, men det er velment.

Mange arrangører lægger stor vægt på deres egne hjemmesider, og det er sikkert fint med hensyn til branding, intern stolthed osv. Men det er en gode idé at se på hvilke kanaler der rent faktisk er salgsudløsende.

Regelmæssige blik på Google Analytics viser en tendens, der vokser støt: Arrangørernes egne hjemmesider tegner sig for en stadig mindre del af Tikkios trafik. Hvis du tilføjer direkte trafik til Tikkios hjemmesider og apps, Facebook som kilde og Google-søgning, tegner det sig for omkring 80% af trafikken. Dvs. at kun 20% af trafikken til Tikkio kommer fra arrangørwebsteder, medier og andre kilder. Kun 5 arrangører kryber over 1% af trafikken.

Betyder det, at du skal droppe dine egne websider helt?

Nej, det er en god ide at have, men måske kan man overveje at oprette et permanent link til Tikkio under fanen begivenheder på Facebook i stedet for at lægge stor indsats i at præsentere kommende programmer på egne hjemmeside, når det er Facebook og Google-søgninger kører trafik. Folk, der går direkte til Tikkio, fordi de ved, at det er hvor begivenhederne er placeret. Er det et knæfald for Facebook og Google? Måske, men der er ringe tvivl om, hvad der er mest effektivt.

Som regel vil der være meget at vinde ved at bruge endnu mere energi på at mestre annoncering på Facebook og Google. Mange af jer er gode allerede, mens andre er lidt usikre.

Vi hos Tikkio er glade for at hjælpe dig på vej, enten med oplæring eller henvisning til virksomheder, der kan hjælpe dig yderligere.

Kontakt support@tikkio.com for hjælp med Facebook og Google-annoncering.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatiker, med bred viden indenfor sub-kulturer. Jeg nyder at arbejde med CRM værktøjet Pipedrive, og har en stor kærlighed til 1960’ernes soul og beat musik samt Veronica Maggio.