Skip to content

Fortrydelsesret på billetter?

Som hovedregel har publikum ikke fortrydelsesret, når de køber billetter.

Du kan opleve at nogle publikumer tager kontakt fordi de fortryder køb af billetter. Man kan have været syg, man har glemt en anden aftale, eller man har en anden grund.

Generelt har publikummer ikke ret til refundering af billetter. Dette følger af indløsningsloven og ellers efter normal forretningspraksis: Hvis arrangøren ikke hævder at sælge refunderede billetter, skal arrangøren tage direkte tab uden at være den, der har gjort noget forkert.

I så fald er det nødvendigt at opfordre publikummer til at forsøge at sælge deres billet selv, for eksempel. via egen eller begivenhedens Facebook-sider. De kan derefter gå til www.tikkio.com og gå til “Mine indkøb” og klikke på “Se billet” for at downloade billetten som PDF. Dette kan du trygt sende, udskrive og give væk til enhver køber.

Af særlige grunde kan du som arrangør stadig vælge at yde refusion. Dette kan være ved alvorlig sygdom, død eller fordi du vil være generøs med en person, der køber billetter ofte. I så fald kan refusion udføres på tre forskellige måder:

  1. Du udskriver en gratis billet til en senere begivenhed
  2. Du refunderer direkte til slutkunden ved at anmode om det kontonummer, du kan overføre til
  3. Du kontakter os på Tikkio, og vi kan yde refusion på dine vegne. I så fald vil slutkunden få pengene tilbage på den konto, hvorfra billetten blev købt fra 2 til 5 bankdage.

TL;DR

  • Der er ingen fortrydelsesret på køb af billetter.
  • Hvis du trods dette vælger at refundere, kan du gøre det ved at udskrive en billet til en gratis begivenhed, betale direkte til kunden eller bede Tikkio om at få refusionen.

Vores billetsystem er designet til let og billigt billetsalg. Denne tekst giver dig en introduktion til hvilke rettigheder du har som sælger. Hvis du har en kommentar til dette eller andet, der vedrører vores løsning, så tøv ikke med at kontakte os. Du tager den nemmeste kontakt via chatvinduet i Event Manager eller via support@tikkio.com