Skip to content

Miljøpolitik

Tikkio tager sit ansvar når det gælder miljøet. Vores og arrangørernes aktiviteter bidrager til at gøre klimaaftrykket så små som muligt.

Miljø og klimaændringer er en af ​​vores største udfordringer i dag. Tikkio som billetsystem og en salgsløsning skal også tage sit ansvar på dette område. Og det gør vi.

Skab oplevelser hvor folk bor

Blandt de største klima skyldnere er emissioner i forbindelse med rejser. Hvorfor rejser folk? Mennsker rejser ofte for at berige deres liv gennem oplevelser, uanset om det er koncerter, festivaler, foredrag eller messer. Arrangementindustrien kan yde et positivt bidrag til at reducere rejseaktiviteten til indbyggerne ved at flytte deres oplevelser til, hvor folk bor. Det giver langt mere mening til miljøet, at nogle få kunstnere, komikere, teateraktører eller konferenceholdere er dem, der tager rejsen. På denne måde kan titusindvis af mennesker få gode oplevelser, hvor de bor eller i den umiddelbare nærhed.

Køb og overførsel af udstyr og mennesker

Mange af vores konkurrenter baserer deres verifikation af billet og produktkøb på hardware. Dette omfatter servere, scannere og strømforsyninger, der skal sendes fra et lager til det sted, hvor koncerten, festivalen, messen eller konferencen finder sted. Denne transport indebærer en betydelig miljøpåvirkning.

Tikkio baserer alle scanninger på, at det kan løses med en hvilken som helst IOS- eller Android-enhed på markedet ved hjælp af gratis brugsprogrammer og cloud computing uden behov for lokale servere. Således behøver du ikke investere i dedikeret udstyr til dette, men kan bruge almindelige telefoner eller tablets.

Digitale møder

Tikkio er baseret på en selvbetjeningsfilosofi; alle arrangører skal være i stand til at håndtere scanning af billetter, bl.a. selv uden at Tikkio’s repræsentanter behøver at være til stede. Reduceret rejseaktivitet for Tikkios medarbejdere bidrager til reduceret klimaudtryk.

Tikkio har arrangører spredt over et stort geografisk område. Vi understreger, at de skal være selvdrevne, uden at vores hjælp gennem denne grænseflade er let at forstå og en let tilgængelig vidensbase om ethvert relevant emne.

Når vi skal mødes med vores arrangører, leverandører og andre partnere, forsøger vi så meget som muligt at bruge videokonferencer. Vi gør det dagligt og med held og lykke. Dette reducerer miljøpåvirkningen, men sparer også virksomheden for meget tid på at rejse.

TL;DR

  • Arrangementindustrien reducerer rejsevirksomhed ved at give folk oplevelser, hvor de bor
  • Med Tikkio behøver du ikke at købe dit eget udstyr og udføre forsendelser af dette til arrangementet
  • Tikkio er et selvdrevne billetsystem til arrangøren, og Tikkios personale behøver ikke at rejse for at være til stede
  • Tikkio bruger digitale kommunikationssteder og derved minimerer rejsen til møder

Vi hos Tikkio gør alt, hvad vi kan for at være det bedste billetsystem på markedet. Dette indebærer også et fælles ansvar for at reducere miljøbelastningen. Hvis du har input til yderligere foranstaltninger, som vi kan gøre i dette felt eller har brug for råd om emnet, er du velkommen til at kontakte os via support@tikkio.com eller via chatvinduet, der er tilgængeligt i Event Manager.