Skip to content

Privat billetsalg – og svindel

Der er stor risiko forbundet med salg, der finder sted mellem privatpersoner. Her er mulighederne for forvirring og snyd osv.

Her er nogle generelle råd og forslag til reduktion af billetsnyd og øget salg.

1. Luk for private billetsalg på deres egne Facebook-sider og på begivenhedssiderne på Facebook. Det overskygger de oplysninger, du ønsker at komme ud med. Det reducerer dit handelspotentiale på din begivenhed – i hvert fald på begivenheder, der ikke allerede er udsolgt.

2. Husk at privat salg skaber en masse ekstra arbejde. Det ser at der bliver manipuleret med billetterne enten bevidst eller ubevist. Det hænder folk mødes med en billet, der er blevet scannet tidligere. Et vredt publikum med ugyldig billet tager tit så lang tid som at scanne 30 andre. Plus det skaber et dårligt humør og muligvis behovet for vagter at træde ind.

3. Upload regelmæssigt en tekst på dine egne websider / Facebook-sider (side / begivenhed) hvor fænomenet er angivet – her er forslag til standardtekst:

Ugyldige billetter i omløb

“Et af de tristeste og mest frustrerende problemer, der eksisterer for både offentligheden og arrangøren er, når et publikum møder en falsk billet eller en, der allerede er scannet. Desværre sker det ofte. Kun billetter, som du eller en person, du har tillid til helt og fuldt købt via www.tikkio.com eller Tikkio-appen, er garanteret at være gyldig. Så længe der er billetter tilgængelige på vores arrangement, er der ingen grund til at købe billetter fra bekendte eller fremmede via Facebook eller dba.dk – Hvis du køber en falsk eller brugt billet, misser du hele oplevelsen.”

TL;DR

  • Luk for privat-billetsalg på egne Facebook-sider
  • Privat salg øger risikoen for forvirring og svindel og dermed ekstra arbejde for dig som arrangør.
  • Tilføj standardtekst på Facebook og websider, hvor du informerer offentligheden om farerne ved at købe billetter privat

Tøv ikke med at kontakte os på support@tikkio.com, hvis du har brug for yderligere råd om dette emne.