Skip to content

Visioner og værdier

Tikkios vision om at blive det bedste billetsystem og salgssystem på markedet er baseret på vores værdier: Sikkert, hurtigt og smart

Tikkio har et ambitiøst mål om at være det bedste billet og salgssystem på markedet. Dette er mere end blot en floskel. Dette er et mål, der vil blive realiseret gennem vores 3 værdier i alle strategier og arbejde:

Sikkert

Tikkio skal være en sikker løsning til brug. Derfor er arbejdet med personoplysninger og betalingsoplysninger er velovervejet. Det samme gælder informationsflow og afvikling til arrangørerne. Desuden skal man være sikker på, at systemet har oppetid og kapacitet til at håndtere stort tryk. Det gælder både i forbindelse med frigivelse og senere, når billetter skal scannes. Sikkerhed handler også om noget mere: Det handler om arrangøren, der er sikker på, at Tikkio bidrager til øget salg gennem rådgivning og gode værktøjer i et samarbejde med hinanden.

Hurtigt

Tikkio får stor anerkendelse af, at det er et hurtigt og nemt system til brug for både arrangøren og slutkunden. Det er nemt at registrere en organisatorkonto og komme i gang med en begivenhed. Dertil kan slutkunden nemt registrere sig som bruger. Endvidere kan publikum nemt købe billetter med det samme; Billetsystemet fungerer, der er få klik mellem tanke og handling, og køberen kan vælge at betale med forskellige korttyper. På et mere strategisk plan er Tikkio også rigget til hurtigt at tilpasse sig nye muligheder. Vi vælger altid de bedste løsninger til betaling, markedsføring, integration med andre systemer mv.

Smart

For arrangører er Tikkio en platform, der gør dem klogere. Med os i værktøjskassen får du gode oplysninger fra planlægning til udførelse af enhver begivenhed. Forlagssystemet sikrer, at alle vigtige oplysninger er inkluderet. Gennem vores råd og tips i blog og vidensbase eller i møder, sørger vi for, at arrangøren træffer smarte valg i planlægning, marketing salg og gennemførelse af enhver begivenhed. Træffer arrangøren de gode valg, får publikum en god oplevelse, og økonomien i virksomheden styrkes. Slutkunden bliver også klogere i mødet med Tikkio. Det er nemt at finde ud af om de begivenheder, der skal finde sted og gøre gode valg for sig selv og de mennesker, du vil købe. Smarte valg giver gode oplevelser for alle.

TL;DR

  • Tikkios vision er at være det bedste billet- og salgs system på markedet

  • Visionen vil blive realiseret gennem følgende tre værdier

    • Sikkerhed

    • Hurtighed

    • Smarthed

Tikkios vision om at blive det bedste tilgængelige billet og salgssystem på markedet kan kun gøres muligt gennem tæt kontakt med arrangørerne og offentligheden. Hvis du har ideer om, hvordan vi kan forbedre, tøv ikke med at kontakte support@tikkio.com. Hvis du allerede er arrangør, kan du også kontakte via chatvinduet, der er tilgængeligt i Event Manager.