Hopp til innhold

707 nye grunner til å være stolt

Det er ingen hemmelighet at vi i Tikkio er stolte av arrangørene våre! Og i løpet av 2019 fikk vi hele 707 nye grunner til å være stolte.

Tikkio kunne i 2019 ønske mange nye arrangører velkommen. De 707 nye arrangørene som kom til da er fordelt på Norge og Danmark hvor foreløpig tilbyr tjenestene våre. Denne oppslutningen betyr mye for oss, da det er det tette samarbeidet med arrangørene som gjør oss i stand til å stadig utvikle våre produkter og tjenester.

Deres erfaringer, tilbakemeldinger og forespørsler om vårt billettsystem gir oss muligheten til å hele tiden ta pulsen på arrangørbransjen og dens behov når det gjelder billettsalg, markedsføring av arrangement, rapporter, gjennomføring av arrangementet og evaluering i ettertid. Slik holder vi oss hele tiden oppdatert når det gjelder bruksområder, behov og utvikling.

Om du er arrangør på en stor musikkfestival med flere tusen besøkende eller bruker systemet vårt til å avvikle et mindre yoga-arrangement, et strikkekurs eller et privat julebord, så er du og din mening uansett viktig for oss.

Fra tid til annen kan det være bruk for ekstern hjel. Tikkio har ansatte med bakgrunn i arrangørbransjen. Vi står alltid klar for å hjelpe og rådgi om dine arrangement.

Vi takker våre eksisterende arrangører for tilliten og ser frem til et fortsatt godt samarbeid i årene fremover.

Om du har noen tips, spørsmål eller forslag til forbedringer av vår billettløsning av noen som helst art, er vi alltid tilgjengelig via chatfunksjonen i Event Manager eller på support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.